Skip to main content

Gullsmed investerer og øker salget i Sandvika

Christopher Hellman er nevø til Knut og Annika Hellman som eide Sandvika butikken før. Han er fornøyd med utviklingen i forretningen,

FOTO: MARIT HELLAND

Gullsmed Hellman har investert i Sandvika. Nå øker handelen og ny eier Christopher Hellman tror på Sandvika sentrum. 

Selv om norsk varehandel har tøffe tider, er det mange unntak.

 En av disse er Gullsmed Hellman i Sandvika. 

Da Knut og Annika Hellman sa takk for seg som eiere i juni i år, tok Knuts bror Lars og hans sønn Christopher Hellman over eierskap og drift

De eier dermed både Gullsmed Hellman i Sandvika og Gullsmed Hellman i Asker.

Har investert i Sandvika

Dessverre misforsto en del kunder, og trodde at forretningen i Sandvika ble lagt ned da Knut og Annika sa takk for seg som eiere. 

–Slik er det jo ikke. Tvert imot driver vi i beste velgående. Vi har stor tro på butikken her, noe det at vi har brukt såpass mye penger på oppussing jo er et bevis på, påpeker Christopher Hellman. 

– Han opplyser at i Sandvika har familien nå investert rundt 100.000 kroner for å pusse opp forretningen. 

Butikken har fått nye merker inn, og har byttet både farge og innredning.

Øker med 20 prosent

Men selv om noen misforsto, har det vært mange nok kunder innom til at de to butikkene samlet har hatt en omsetningsvekst på rundt 20 prosent siden juni, ifølge Christopher Hellman.

– Det er positivt at butikker som har vært i Sandvika lenge, vokser og utvikler seg, sier Sandvika-general Frode Valland.

Driftsinntektene i fjor endte på rett under 20 millioner kroner, med et overskudd før skatt på 1,3 millioner kroner. Med takten forretningen nå har, vil 2019 bli et enda bedre år, ifølge Hellman.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.