Haslum viste null respekt for hjemmelaget i Haukelandshallen og klinket til fra start i lørdagens serieåpning i eliteserien i håndball for menn.

De røde gikk raskt opp i 7-2. FyllingenBergen kom imidlertid tilbake og midtveis i 1. omgang var stillingen 8-8. Hjemmelaget fortsatte kjøret og ledet 15-13 til pause.

FyllingenBergen var på det meste fire mål foran ved 19-15. Da begynte Haslum opphentingen. Ved halvspilt 2. omgang utliknet Bård Egil Tobiassen til 22-22. FyllingenBergen forsøkte å stoppe Haslums flyt på stillingen 22-24, men Bærums-laget så seg aldri tilbake.

Da sluttsignalet gikk ble det tremålsseier for Haslum med 33-30.

LES OGSÅ: For en snuoperasjon!

- Dette var vi veldig fornøyde med. At man må slite litt er kanskje den fineste måten å vinne første seriekamp på, sier trener Tom-Eirik Skarpsno som syntes laget varierte en hel del i serieåpningen.

- Vi spilte bra 6-0-forsvar i 1. omgang, men gjorde også for mange tekniske feil. Hvis klarte å  bedre angrepsspillet hadde vi gode muligheter til å vinne. Vi endret forsvarsformasjon for å få i gang spillere. Det høres kanskje litt rart ut at vi forandret forsvaret som vi var best på, men det gjorde at vi fikk full uttelling fremover. Vi diskuterte på benken at hvis vi skulle snu kampbildet så måtte vi kanskje snu det vi var best på, oppsummerer Haslum-treneren som ga ekstra honnør til NikolayHauge og Hampus Jildenbäck.

- Dessuten var det veldig gledelig at vi hadde veldig mange kantavslutninger.