Med uavgjort eller seier mot ØIF Arendal ville Haslum bli seriemester allerede én runde før slutt. Men Haslum lot ingen tvil bli igjen i Nadderudhallen etter 28-25-seier.

Del

Ved pause ledet Haslum 13-12.

Da sluttsignalet gikk, utspant det seg elleville glesscener. Haslum-spillerne danset til Queens legendariske "We are the champions", fikk utdelt gullmedaljene som det synlige beviset og mottok hyllesten fra en stappfull Nadderudhallen.

SE BILDESERIE HER.

- Fantastisk

- Dette er helt fantastisk. Med den rammen som var rundt kampen, var dette herlig. Dette har jeg ventet på, jublet Erlend Mamelund.

Han ble Haslums toppscorer med åtte mål i kampen, men kunne ikke hamle opp med gjestene André Jørgensen Hofstøl knallet ballen i mål hele 12 ganger.

Bursdags-Skarpsno

Haslums trener Tom-Eirik Skarpsno, som også fyller 30 år i dag, var også svært fornøyd med sesongens andre tittel. I romjulen ble Haslum også cupmester.

- Det er nesten så jeg ikke har skjønt det helt enda. Det er en stor lettelse og glede, men jeg kommer sikkert til å sette enda mer pris på det om noen dager når det har sunket inn, sier han.

Seriegullet skal feires utover kvelden og natten. Første stopp blir Bekkestuene Bar på Bekkestua.