Skip to main content

Utsetter NM-finalene i Bærum på grunn av koronaviruset

Slik så det ut da Larvik ble seriemestere i Nadderud Arena i 2015. Årets finaler i den samme hallen er utsatt grunnet koronaviruset.

Slik så det ut da Larvik ble seriemestere i Nadderud Arena i 2015. Årets finaler i den samme hallen er utsatt grunnet koronaviruset. 

Foto: KARL BRAANAAS

Norges Håndballforbund har bestemt seg for å utsette NM-finalene som skulle vært spilt i Nadderud Arena i romjulen. 

Årsaken til avgjørelsen, er spredningen av koronaviruset, melder Norges Håndballforbund (NHF) i en pressemelding.

Nå utsettes de fire finalene til våren. Kampene skulle opprinnelig vært spilt i Oslo Spektrum, men ble bestemt flyttet til mindre Nadderud Arena på grunn av publikumsbegrensninger. Men nå er altså kampene utsatt til våren.

«Etter at regjeringen 13. desember presenterte ytterligere smitteverntiltak, har Norges Håndballforbund ført dialog med de involverte seniorklubbene rundt avvikling av sesongens fire NM-finaler. Konklusjonen er at arrangementet utsettes til våren 2022,» skriver NHF i pressemeldingen.

– Dialog

– En direkte konsekvens av de nye retningslinjene er at juniorfinalene ikke kan spilles 29. desember. Basert på dette, at det er kommet ytterligere restriksjoner på antall publikum, og en dialog med de involverte klubbene og Norsk Topphåndball, utsettes finalene til våren 2022, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund (NHF), Erik Langerud.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.