Skip to main content

Stor borteseier til Haslum mot Kolstad

Haslum håndball tok en viktig borteseier mot Kolstad i Trondheim søndag.

Haslum håndball tok en viktig borteseier mot Kolstad i Trondheim søndag.

Foto: KARL BRAANAAS

Etter en rekke dårlige resultater og nedrykksposisjon, ble det en forløsende 10-måls seier mot Kolstad i bortekampen i kveld. 

Kampen endte til slutt 20-30 til Haslum, som styrte det meste av spillet og hadde et godt forsprang mot trønderne gjennom hele kampen.

Haslums målvakt Thomas Langerud Kristoffersen (21) briljerte med flere klasseredninger, og avsluttet kampen med en redningsprosent på hele femti prosent.

Etter tre tap og en uavgjort de siste fem kampene er Haslums trener Tom Erik Skarpsno svært fornøyd med dagens resultat på Kolstad Arena.

Sesongens beste prestasjon

–Vi trengte veldig en seier, og det var viktig at vi fikk poeng i denne kampen. Det har vært mye stang ut, sier en lettet Skarspsno til Budstikka etter kampen.

Treneren løfter frem målvakt Langerud Kristoffersen som en viktig del av seieren, men peker også på at det kollektive angrepsspillet som en tydelig forbedring fra de tidligere kampene.

– Langerud Kristoffersen står sin beste seriekamp noensinne, og det skaper trygghet og får kampen inn i vårt spor. Da vokser selvtillitten i resten av laget også, sier Skarpsno.

Kampens toppscorere ble Nikolai Tveter Strickland og Anders Røe på Haslum som begge tok med seg åtte mål hver i kampen.

Bærumslaget ligger nå på 11. plass etter to seiere, en uavgjort og seks tap, og er akkurat over nedrykksplass etter ni kamper spilt.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.