Skip to main content

Spilt over 400 kamper. Nå blir duoen med videre

Vegard Tennfjord har signert for no nye år i Haslum HK.

Vegard Tennfjord har signert for no nye år i Haslum HK. 

Foto: Joakim S. Enger

Håvard B. Johannesen og Vegard Sørlie Tennfjord. Du har sikkert hørt om dem før. Det vil du gjøre i fremtiden også. 

Denne uken ble det klart at Haslum-duoen har resignert sine avtaler med klubben. Begge de to 27-åringene har skrevet under på toårsavtaler med Haslum HK.

Håvard B. Johannesen har tidligere vunnet to seriemesterskap og to cupmesterskap med Haslum. Tennfjord kan skilte med ett av hver.

– Jeg er på langt nær ferdig. Håndball er fortsatt moro. Og det har vært en morsom sesong til tross for omstendighetene. Dessuten er det en fin gjeng å være sammen med, sier Vegard Sørlie Tennfjord til klubbens hjemmeside.

– Jeg er veldig mye enig i det Vegard sier. For meg har det vært godt å ta litt hvile fra håndballen for så å komme tilbake. Ja, nå kjennes håndballen morsommere enn på lenge, sier Håvard B. Johannesen som har vært borte fra klubben en periode.

Bauta

Lagets trener, Tom-Eirik Skarpsno, er glad for at de to er med videre.

– Vegard er en kulturbærer/driver og bauta i miljøet, og har utviklet seg til å bli en av våre viktigste spillere. Han er bunnsolid både offensivt og defensivt. Han har også en ledertype som står foran i seriøsitet og treningsarbeid. Viktig for oss med kontinuitet og ha med noen erfarne spillere som viser vei for de unge, sier Haslum-treneren til klubbens hjemmeside.

– Håvard er en av ligaens beste forsvarsspillere. Det har vært en sann glede for oss å ha Håvard med i miljøet igjen. Han har også blomstret i comebacket – både på banen og sosialt. Han bidrar med sin rutine og autoritet bakover på banen. Ekstra gøy å se at han er så motivert for klubben og laget. Med Håvard får vi en forsvarsgeneral som alle lag trenger, sier Skarpsno.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.