Skip to main content

Slik forsvarer Berge Barthold-vraking

Sebastian Barthold ble vraket fra EM-troppen. 

FOTO: HENRIK HANSEN, AALBORG HÅNDBOLD

Den tidligere Haslum-spilleren Sebastian Barthold (28) er en av spillerne som scorer mest i Europa. Men han fikk ikke EM-plass for Norge.

Sebastian Barthold har banket inn mål i Champions League for sin danske klubb Aalborg. Fra sin venstre kantposisjon har målene rent inn for den tidligere Haslum-spilleren.

Men da landslagssjef Christian Berge presenterte den norske EM-troppen mandag, var navnet til Barthold ikke i den troppen på 18 spillere.

Snakket sammen

– Vurderingen vår har vært at det har vært to venstrekanter som har spilt veldig bra. Det sto mellom Alexander Blonz (Elverum) og Sebastian Barthold. De har vært gode begge to. Til slutt var det bare detaljer som skilte, sier Berge.

Han sier han hadde en god samtale med Barthold før det endelige uttaket.

– Han ble lei seg og skuffet. Det forstår jeg godt. Når man er i vannskorpen til landslaget og ikke blir med, så skal man bli skuffet. Slik er dessverre toppidretten av og til, sier Christian Berge.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.