Skip to main content

Seriefinalen mellom Haslum og Elverum er utsolgt

Erlend Mamelund og Haslum er storfavoritter når de møter Drammen på bortebane i den første av tre semifinaler i slutt spillet i kveld.
Erlend Mamelund og Haslum er storfavoritter når de møter Drammen på bortebane i den første av tre semifinaler i slutt spillet i kveld.

Har du tenkt deg på onsdagens seriefinale mellom Haslum og Elverum og ikke har kjøpt billett ennå? Glem det.

Onsdag avgjøres seriemesterskapet i håndball for menn. Det er knyttet stor interesse til kampen, og allerede mandag var alle billettene revet.

– Kapasiteten i hallen er satt til 1.100 og nå blir det stinn brakke. For en gangs skyld er vi utsolgt, forteller en entusiastisk arrangementsansvarlig i Haslum, Petter Andersen.

– Må følge sikkerhetsforskriftene

Det betyr at de som ikke allerede har skaffet seg billett, ikke bør ha store forhåpninger om å komme seg inn i hallen i morgen, selv om det er en liten mulighet.

– Dersom forhåndsbestilte billetter ikke er hentet innen 20 minutter før kampstart, legger vi de ut for salg, men det er nok ikke snakk om mange billetter. Det er selvfølgelig trist at vi ikke alle som ønsker å se kampen, ikke kommer inn, men vi må følge sikkerhetsforskriftene, forklarer Andersen.

At Haslum ikke får inn alle som ønsker å se kampen, gjør at diskusjonene rundt en ny Nadderudhall blusser opp igjen. Haslums trener Tom-Eirik Skarpsno synes det er strålende at kampen er utsolgt.

 Dette er kjempefin reklame, både for håndballen og for en ny hall, sier Skarpsno.

– Bærum kommune, våkn opp, supplerer Andersen.

200 fra Elverum

Fra Elverum er det ventet over 200 supportere, og Andersen har en oppfordring til hjemmepublikummet.

– Det hadde vært utrolig morsomt hvis folk hadde kledd seg i rødt og virkelig vist hvilket lag de heier på. Dessuten kommer det nok til å bli ganske varmt i hallen, så boblejakka bør legges igjen hjemme. Et annet poeng er at man kanskje bør vurdere kompiskjøring eller eventuelt gå til hallen. Det kommer til å bli trangt på parkeringsplassen, så det kan bli vrient å finne parkeringsplasser, påpeker Andersen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.