Skip to main content

Rekord for Haslum Cup

358 lag skal i aksjon i Haslum Cup i helgen. Her fra en tidligere utgave. 

Foto: KARL BRAANAAS

358 lag og 822 overnattingsgjester på skoler. I helgen setter Haslum Cup flere rekorder.  Se kamper under.

Utfordringene med å få nok skoler til å la gjester overnatte løste seg, og i helgen arrangeres tidenes største Haslum Cup i håndball. 

358 lag er rekord, det er også 822 overnattingsgjester på skoler. 

– I år har vi bemannet fem skoler og vi har måttet utvide kjøkkenkapasiteten to steder for å kunne bespise alle de flotte ungdommene som skal spille, forteller turneringsleder Beate Bentzen. 

15 idrettshaller

Hun forteller at 130 dommere skal i aksjon under turneringen og det skal spilles på 19 flater i 15 idrettshaller fra Asker i vest til Skøyen i øst. Samtlige haller i Bærum skal benyttes. 

I Gjønneshallen skal de yngste spille og bare der regner arrangørene med 800 spillere. Det er svært gledelig ettersom de aller yngste klassene tidligere ikke alltid har vært så store, ifølge turneringslederen. 

Har nådd taket

Bentzen sier Haslum gleder seg stort til helgen, men legger samtidig ikke skjul på at turneringen har blitt så stor som den kan bli. Hun syntes samtidig det er gøy at den sportslige kvaliteten på en del av lagene er høy. 

– Vi er veldig fornøyde med at vi har blitt en stor nasjonal cup. Veldig mange ønsker å bruke cupen som oppkjøring til Bring – eller Lerøyserien (nasjonale serier) og det synes vi er veldig fint, sier Bentzen. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.