Skip to main content

Nikolai Tveter Strickland er endelig kvitt skadeproblemene

Nikolai Tveter Strickland spilte sin første kamp uten smerter på lenge og vartet opp med åtte scoringer fra sin kantposisjon.

Nikolai Tveter Strickland spilte sin første kamp uten smerter på lenge og vartet opp med åtte scoringer fra sin kantposisjon.

Nikolai Tveter Strickland beskrives som en av de viktigste brikkene i Haslum. Endelig er han kvitt smertene etter skadeproblematikk.

Haslum–Tønsberg Nøtterøy 35–30 (17–15 og 18–15)

24-åringen Nikolai Tveter Strickland pådro seg en ankelskade mot Drammen tidligere denne sesongen. Det har gjort at han har spilt på smertestillende og slitt med å sette vekt på den skadde ankelen. Nå spiller han endelig uten smerter.

– Nå har endelig smertene gitt seg. Det føles veldig bra at kroppen også er med. Nå er jeg 100 % frisk, sier kantspilleren til Budstikka etter kampen. 

Det var gjestene som åpnet kampen best før Haslum til slutt vant komfortabelt. Med Strickland tilbake skadefri og smertefri mot Tønsberg Nøtterøy vartet høyrekanten opp med åtte scoringer.

– Jeg tenker veldig sjeldent på hvor mye mål jeg scorer. Det viktigste er at vi som lag tar seieren i dag. Det føles utrolig deilig. Vi står sykt bra sammen som lag og bare maler på. Det er småting både i forsvar og angrep som ikke stemmer helt, men vi gjør det ganske bra. Så det var to dritgode poeng, sier han.

Hamsterhjul av skader

– Jeg føler at vi er i et hamsterhjul. Den ene skaden overlapper den andre. Nå er den andre kantspilleren vår, Leopold Mortvedt Nicolaus, ute med det som er et mulig tretthetsbrudd, sier Haslum-trener Tom Erik Skarpsno. 

Men treneren var storfornøyd med poengene, og ikke minst prestasjonen laget leverte mot jumbolaget fra Tønsberg. Han er glad for å ha Strickland tilbake i form.

– Strickland sleit litt med selvtillit på å score før sesongen. Han har virkelig tatt steg i løpet av høsten. Det er gledelig. Han er absolutt en av våre viktigste brikker, sier treneren. 

Timålsmannen banens beste

En lokal jury kåret Benjamin Hakon Hallgren som scoret ti mål til Haslums beste spiller for dagen. Også Strickland og målvakt Thomas Langerud Kristoffersen spilte godt for de røde. 

– Det begynner å komme seg nå, det gjør det, sier Hallgren som var lagets toppscorer før kampen også. Nå står han med 57 mål på ti kamper.

Med ti mål mot Tønsberg Nøtterøy er det nesten Hallgren letter under fly-feiringen i Nadderud arena.

Med ti mål mot Tønsberg Nøtterøy er det nesten Hallgren letter under fly-feiringen i Nadderud arena. 

På spørsmål om Haslumfansen kan vente seg mer av han utover sesongen svarer toppscoreren slik:

– Ja, vi får håpe det. Jeg føler at jeg er i god form nå.

Skarpsno forteller at han ikke er så opptatt av hvem som scorer målene så lenge laget leverer på banen. 

– Men jeg synes det er gøy å se at Hallgren og Strickland leverer gode prestasjoner. Honnør til de, skryter treneren. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.