Skip to main content

Haslum vant med fem mål i avgjørende kvalifiseringsserie

I SVEVET: Kathinka Garmann Løvstad og Haslum fikk et godt utgangspunkt før søndagens returmøte med Utleira i Trondheim. Vinneren får opprykk til 1. divisjon.

Haslum kan ta steget opp i 1. divisjon, dersom de slår Utleira over to kamper. Hjemmekampen vant de med fem mål.

HASLUM-UTLEIRA 28-23

Dermed tok Haslum et langt steg retning nest øverste nivå i Norge. Tidligere denne sesongen tok naboklubben Stabæk den tunge veien ned i 2. divisjon, og de to klubbene har varslet et tett samarbeid neste sesong - i håp om å gi bærumshåndballen et nytt elitelag.

LES OGSÅ: Sier ja til storklubb for Bærum

Forutsetningen er at Haslum klarer opprykk.

LES OGSÅ: Haslum og Stabæk i samtaler om sammenslåing

For å få til det må Utleira beseires over to kamper, og torsdag møttes de to lagene i Nadderud Arena for den første kampen. Etter å ha gått til ledelse med tre mål til pause, økte Haslum på og avsluttet kampen 28-23, og har da fem måls forsprang før søndagens avgjørende kamp i Trondheim.

 

FORNØYD: Renate Saastad jubler med Thea Karlshaugen Pettersen.

Kathinka Garmann Løvstad og Thea Karlshaugen Pettersen ble toneangivende med seks scoringer hver, mens målvakt Martina Jurisic stod for en meget sterk og viktig redning i sluttminuttene.

Returoppgjøret spilles i Trondheim søndag klokken 15.00.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.