Skip to main content

Haslum vant for første gang i år

REDNINGSMANN: Trond Tjemsland sto en meget god kamp i Haslums mål.

Haslum bød opp til håndballfest med gratis inngang onsdag. Laget fulgte opp og tok den første seieren i 2019.

HASLUM - KOLSTAD 26-19 (10-12)

Haslum fyller 20 år i 2019 og onsdag skulle de markere og gi tilbake og takke for støtten de har fått i løpet av to tiår. Spillerne klarte å følge opp og Haslum tok den første seieren etter VM-pausen.

HASLUM - KOLSTAD FRA KL. 18.30

LES OGSÅ: Oscar og Haslum HK feirer 20 år - byr på gratisfest i dag

Kristensen med ny kontrakt

Haslum signerte landslagsspiller 

1. omgang

Begge lags målvakter hadde en god start på kampen og Haslum misset i tillegg for mye i avslutningene - dermed sto det 2-4 etter ti minutters spill.

Ett minutt senere fikk først Anders Røe en tominutters utvisning han var sterkt uenig i. Sekunder senere måtte Stian Brevik også ta en pause på benken. Haslum tok faktisk innpå et mål i undertallsperioden og stillingen var 4-5.

Vegard Sørlie Tennfjord kom på banen for Haslum, scoret et par mål og sørget for at Haslum var foran 8-7 etter 20 minutter.

Mot slutten av omgangen misset Haslum igjen på for mange av avslutningene, Kolstad var på det meste tre mål foran, stillingen ved pause var 10-12.

 

2. omgang

Haslums lagkaptein Anders Røe tok ansvar i åpningen av 2. omgang, scoret to mål og sørget for at det sto 13-13 etter fem minutter av omgangen.

Hjemmelaget var tette i forsvar, traff langt bedre i avslutningene i åpningen av omgangen enn i 1. omgang og etter ti minutter av 2. omgang ledet Haslum 17-16.

Anders Røe har slitt med et brudd i tommelen, men det skulle tro, kaptein scoret sitt åttende mål og Haslum opp i 19-16.

Tobias Grøndahl var fotrapp i angrep for Haslum, hjemmelaget fortsatte å spille tøft i forsvar og da det gjensto ti minutter av kampen ledet Haslum 22-19.

Seks minutter før slutt skrudde Stian Brevik inn et mål og Thomas Kristensen fulgte opp med å score fra den andre kanten. Kolstad tok timeout fem minutter før slutt  - da ledet Haslum 24-19.

Trond Tjemsland i Haslum-målet sto for en rekke viktige redninger, Haslum-forsvaret jobbet knallhardt og hadde full kontroll i sluttminuttene.

Sluttresultatet ble 26-19.

 

HASLUM 26 (10)

KOLSTAD 19 (12)

Håndball, eliteserien menn

Haslums lag: Trond Tjemsland, Felix Abrahamsen Lunde, Anders Røe 10, Viktor Glatthard, Sander A. Øverjordet 4, Vegard Sørlie Tennfjord 2, Jostein Epland, Nikolai Tveter Strickland, Dominic Grimstad 2, Thomas Kristensen 1, Tobias Grøndahl 3, Stian André Brevik 4, Runar Helland Åmot, Stian Grimsrud, Jon Halfdan Reistad, Daniel Fallahinejad

Toppscorer Kolstad: William Aar 5

Dommere: Mads Dahlby Fremstad, Markus Kjelsrud Pedersen

Utvisninger: Haslum 5x2, Kolstad 4x2

Tilskuere: 1.349 i Nadderud Arena

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.