Skip to main content

Haslum vant etter målorgie i Bergen

Einar Riegelhuth Koren scoret syv mål mot Fyllingens offensive forsvar. Her fra en tidligere kamp. FOTO: Ulf Hansen
Einar Riegelhuth Koren scoret syv mål mot Fyllingens offensive forsvar. Her fra en tidligere kamp. FOTO: Ulf Hansen

(Fyllingen-Haslum 32-34) - Vi spilte en god angrepskamp, sier Tom-Eirik Skarpsno.

Det ble scoret over ett mål i minuttet i oppgjøret mellom Fyllingen og Haslum onsdag. Heldigvis for Haslum, var det de som scoret flest.

- Vi spilte en god angrepskamp, selv om det ikke var superbra. Bakover var det derimot ikke så bra, vi slapp inn alt for mange mål, oppsummerer Haslums trener, Tom-Eirik Skarpsno.

Han forsøkte flere forsvarsformasjoner i løpet av kampen, uten særlig resultat.

- Det fungerte ikke noe særlig i forsvar og vi har fortsatt litt å gå på før vi er tilbake på nivået vi har inne. Kommer vi til semifinalen, må vi nok få opp tenningen enda noen hakk, påpeker Skarpsno.

Vil unngå Elverum i semifinalen

Etter at de tapte borte mot Arendal i første kamp, står Haslum med to strake seirer i sluttspillet. Lørdag kommer Arendal til Nadderudhallen.

- Det blir en nøkkelkamp. Jeg er ganske sikker på at Elverum vinner sin gruppe, og det hadde vært greit å unngå dem i semifinalen. Det gjør vi mest sannsynlig dersom vi slår Arendal til helgen, sier Skarpsno.

Etter at alle lagene har møtt hverandre én gang, leder Arendal med fem poeng. Haslum ligger på andreplass med fire poeng. Fyllingen og Nøtterøy har henholdsvis to og ett poeng.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.