Skip to main content

Haslum tapte gullet

Haslum måtte vinne med seks mål for å snappe gullet foran nesa på Elverum. I stedet ble Haslum stående å se Elverum feire sitt første seriegull.

- Det er egentlig helt greit. Elverum er et godt lag og fortjener det, sier Haslum trener Tom Eirik Skarpsno etter kampen.

Før kampen var det klart at Haslum måtte vinne med minst seks for å snyte Elverum for gullet. Laget fra Østerdalen var smertelig klar over hvor viktig kampen var. Og med en heltent Morten Neergaard i Elverums mål scorte ikke Haslum før etter nesten halvspilt omgang. Da fløyta gikk for siste gang sto det 26-23.

- Man har jo alltid trua, men jeg forsto tidlig at det ikke kom til å bli gull. Elverum er bedre enn oss, sier Skarpsno.

Erlend Mamelund brakk et ribbebein på trening i går, og kunne ikke spille kampen mot erkerivalene fra Hedmark.

- Det er vanskelig å spekulere i om det hadde blitt et annet resultat om Erlend hadde spilt, sier Skarpsno.

SE BILDER FRA TAPET HER

<a href="http://www.coveritlive.com/mobile.php?option=com_mobile&task=viewaltcast&altcast_code=06086c8d49" _cke_saved_href="http://www.coveritlive.com/mobile.php?option=com_mobile&task=viewaltcast&altcast_code=06086c8d49" _cke_saved_href="http://www.coveritlive.com/mobile.php?option=com_mobile&task=viewaltcast&altcast_code=06086c8d49" >Eliteserien håndball, menn Elverum - Haslum</a>

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.