Skip to main content

Haslum sprakk mot Bækkelaget

Anders Røe har bekreftet at årets sesong blir hans siste. Søndag ble det firemålstap for Bækkelaget.

Anders Røe har bekreftet at årets sesong blir hans siste. Søndag ble det firemålstap for Bækkelaget. 

Foto: KARL BRAANAAS

Haslum kjempet tappert for livsviktige poeng for å overleve i eliteserien håndball. Til slutt ble Bækkelaget for sterke.

Bækkelaget – Haslum 34–30

Anders Røe sørget for at Haslum ledet med fire, og stillingen var 5–9 etter drøyt ti minutters spill av 1. omgang. Fem minutter senere sto det 9–9.

Mot slutten av første omgang var Haslum igjen foran, men hjemmelaget rev til seg en ledelse. Anders Røes fulltreffer rett før pause sørget for at det sto 18–15 halvveis.

I åpningen av 2. omgang rykket hjemmelaget ytterligere fra og da det gjensto snaut 20 minutter av kampen ledet Bækkelaget 25–19.

Benjamin Hallgren sørget for at ledelsen var halvert til 29–26 da det gjensto syv minutter. Men nærmere kom ikke de røde og Bækkelaget vant til slutt 34–30.

Stian André Breivik scoret seks mål for Haslum og ble lagets toppscorer. Anders Røe scoret fem.

– Vi startet veldig bra, ledet med fire, men så gikk rullegardinen litt ned for oss i ti minutter.  Etter det blir det jaging og masse utvisninger, kommenterer Anders Røe.

Kjemper for kvalikk

Med seier mot Bækkelaget kunne Haslum sett oppover på tabellen. Nå er det å redde kvalifiseringsplassen som gjelder. Sandefjord på nedrykksplass jager ett poeng bak Haslum. 

33-åringen Røe har vært tydelig på at årets sesong er hans siste. Han innrømmer at det ville være nitrist å avslutte med et nedrykk. 

– Jeg tror vi skal ha gode muligheter til å klare dette. Vi har gode muligheter i alle de fire kampene som gjenstår, sier Røe som tror at fire poeng på de fire siste kampene kan holde.  

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.