Skip to main content

Haslum gikk videre i NM

Benjamin Hallgren scoret syv mål mot Linderud/Linje 5.

Benjamin Hallgren scoret syv mål mot Linderud/Linje 5.

Foto: ANDRÉ STRØMNES

Herrelaget til Haslum gikk videre i norgesmesterskapet i håndball. For kvinnelaget ble det bråstopp.

Vi må tilbake til 2016 for å finne den siste NM-triumfen til Haslum håndball. Den gangen ble Elverum slått i Oslo Spektrum. Nå jakter de en ny kongepokal. 

Onsdag kveld avanserte nemlig herrelaget til Haslum til 4. runde i NM. De brukte ikke mange kaloriene på å slå ut Linderud/Linje 5 borte i Groruddalen.

Laget til Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno ga seg ikke før de hadde banket inn 40 mål mot 2- divisjonslaget. Bakover slapp bæringene inn 24 mål. Selv om Skarpsno ikke lot seg imponere av de første 30 minuttene, var han godt fornøyd med det mannskapet presterte etter hvilen og i forkant av oppgjøret mot ØIF Arendal i eliteserien hjemme i Nadderud Arena.

Benjamin Hallgren ble toppscorer for Haslum med syv mål.

Damelaget til Haslum fikk bråstopp i 3. runde etter at de ble feid av banen hjemme i Nadderud Arena onsdag kveld. De tapte 20–36 for Romerike Ravens etter å ha ligget under 12–19 ved pause. Ragnhild Rise Kirkeby ble hjemmelagets toppscorer med syv mål.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.