Skip to main content

Haslum fikk bank av rivalen

Tøft: Haslum og Anders Røe (her fra kamp mot Besiktas) fikk det tøft mot serieleder Elverum søndag kveld.

Haslum sliter nederst på tabellen, og møtte søndag kveld rivalen Elverum, som leder Eliteserien i håndball.

HASLUM-ELVERUM 27-42

Det ble aldri noen jenspilt kamp i Bærum søndag kveld. Elverum tok føringen fra start og viste hvorfor de hører hjemme på toppen av tabellen.

- Det er dårlig over hele linja. Jeg vet egentlig ikke hva jeg kan si. Vi får en merkelig start og det er egentlig helt natta, sier Haslum-kaptein Anders Røe etter kjempetapet for Elverum.

Elverum stakk raskt av og ledet med 10 mål før det så ut som at Haslum fant ut av noe. I en kort periode hang Haslum på omtrent 10 mål bak, men ut i andre omgang ble det ganske stygt.

- Vi har noen perioder, akkurat som mot Drammen, hvor vi er skikkelig dårlig. I dag varer det en god stund lenger, da. Nå skal det sies at denne kampen ville vært to bonuspoeng, så det er ikke i dag vi må vinne, sier Røe.

LES OGSÅ: Klart for håndballens "El Clasico"

Forventet ikke å vinne

For som kapteinen sier, er det ikke disse kampene Haslum skal vinne.

- Vi måtte vært på et helt annet nivå om vi skulle vunnet. Vi forventer ikke å vinne denne kampen. Vi er i en helt annen situasjon enn hva Elverum er i, men det er klart at det er knalltøft det her, sier Haslum-trener Sten Stockfleth etter kampen.

Selv om lagene har hatt en rivalisering tidligere føler ikke Haslum spesielt på det denne sesongen.

- Vi føler litt på det, men vi er i så forskjellige situasjoner at vi tenker ikke noe særlig på det. Hadde vi vært ved siden av hverandre på tabellen hadde det nok vært mye mer fyr fra begge lag, sier Stockfleth.

Med fem minutter igjen av kampen ledet Elverum med nesten 20 mål, før Haslum fikk noen trøstemål på tampen.

- Vi har ingen rytme. Vi taper duellene og er ikke så gode taktiske. Elverum er veldig gode, så det er heller andre kamper vi skal vinne på slutten av sesongen, sier Stockfleth.

Akkurat nå ligger Haslum på plassen som gir kvalifiseringsspill mot nedrykk, men samtidig er det det så jevnt nederst på tabellen at det fort kan bli sluttspill på laget fra Bærum denne sesongen.

  Kampfakta

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.