Skip to main content

Gir treneren ny tillit – tre nye år i Haslum

Sten Stockfleth har skrevet under på en avtale som binder han til Nadderud Arena i tre nye år. 

Foto: KARL BRAANAAS

Haslum HK har forlenget avtalen med trener Sten Stockfleth (31). – Vi var aldri i tvil, sier styreleder.

Det opplyser klubben i en pressemelding. Der forteller klubben at Sten Stockfleth og Haslum har blitt enig om en ny avtale som binder 31-åringen til Nadderud Arena i tre nye år. Den nye treårsavtalen gjelder fra 1. juli 2020.

 – Vi var aldri i tvil og dette var et ganske enkelt valg, sier styreleder i Haslum Håndballklubb, Knut Guldbrandsen.

– Det er kjempehyggelig å høre. Jeg er ekstremt stolt over å få muligheten videre. Haslum er klubben i mitt hjerte, sier Sten Stockfleth.

Tatt steg

Guldbrandsen er klar på at Haslum HK har tatt store steg under Sten Stockfleth. Blant annet ved å ansette fysisk- og mentaltrener. 

– Sten er veldig god på utvikling. Vi ønsker å fortsette det arbeidet som er påbegynt og det ville vært uheldig å byttet ham ut etter sesongen. Vi har stor tro på at Sten er den rette mannen for å løfte Haslum Håndball til nye høyder, sier Guldbrandsen.

Vil løfte klubben

– Jeg legger all min tid i at Haslum skal prestere godt. Jeg ønsker å løfte Haslum til det nivået vi var på for noen år siden, og føler vi er på vei nå etter litt opp og ned den første perioden min. I år har vi kvalifisert oss til cupfinale og vi har hatt mange flere gode prestasjoner enn hvis vi bare ser tilbake på fjorårssesongen, sier Stockfleth.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.