Skip to main content

Flykaos og tap for Haslum i Bergen

Tapte: Stian Brevik og Haslum håndball tapte knepent for Fyllingen søndag kveld.

Haslum fikk ingen god oppladning til bortekampen mot Fyllingen søndag kveld.

Fyllingen – Haslum 24-23

Haslum håndballherrer hadde ikke spilt en seriekamp i eliteserien siden 19. desember 2018 da de slo Bækkelaget 32–26 hjemme i Nadderud Arena.

På grunn av en nærmest uendelig lang VM-pause, var det altså et kampopphold i eliteserien på godt over én måned.

Nå skal ikke håndballfolket klage på underholdningen i mesterskapet i Tyskland og Danmark (der Norge til slutt tapte VM-finalen mot Danmark 22-31), men for Haslum ble oppholdet litt ekstra langt.

Søndagens oppgjør borte mot Fyllingen ble nemlig utsatt en time fordi flyet som Haslum skulle fly med til Bergen ble kansellert.

LES OGSÅ: Ny kontrakt for Haslum-kapteinen

Ikke ideel

Da laget møtte opp på Gardermoen søndag formiddag, fikk de beskjed om at flyet til Bergen var kansellert på grunn av snøvær i Stockholm (!).

Dermed måtte Haslum-gutta slå i hjel fire timer på flyplassen, før de kom seg på et fly til Bergen 16.15. Det betydde også at kampen ble utsatt fra klokken 18.00 til klokken 19.00.

– Det er selvfølgelig ingen ideell oppladning til kampen. Men jeg tror ikke vi skal skylde på det fordi vi tapte kampen. Ytre faktorer får vi ikke gjort noe med, sier Haslum-trener Sten Stockfleth.

LES OGSÅ: Keeperveteranen signerte ny kontrakt

Tung start

De rødkledde fra Bærum fikk en litt tung start på kampen, og hjemmelaget ledet hele 4-0, før Stian Brevik scoret Haslums første mål på straffe.

Den svake starten tok Haslum med seg gjennom hele den første omgangen, og bergenserne ledet 15–10 til pause i Framohallen.

Etter hvilen våknet tydeligvis Haslum opp av vinterdvalen. Sakte, men sikkert, kjempet de seg opp i ryggen på vestlendingene.

Men selv om gjestene fra Bærum kanskje var det beste laget de siste 30 minuttene, ville det seg ikke.

Fyllingen vant til slutt 24-23, etter at Anders Røe brant en mulighet til å utligne helt i sluttsekundene.

– Det er klart det er surt at vi ikke får med oss noe fra denne kampen. Men vi er ikke med fra starten av, og vi kommer altfor mye bakpå i begynnelsen av kampen, sier Stockfleth.

Etter søndagens kamp ligger Haslum på kvalifiseringsplass, med ett poeng opp til Bækkelaget på sikkert plass. Ned til Falk på direkte nedrykk, er det seks poeng. Det er syv kamper igjen av årets eliteserie.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.