Skip to main content

Flere utvisninger enn scoringer på Mamelund i toppkampen

Erlend Mamelund.
Erlend Mamelund.

(Elverum-Haslum 28-24) Erlend Mamelund pådro seg to utvisninger mot Elverum, altså dobbelt så mange som antall scoringer.

Toppscoreren i eliteserien var bare en skygge av seg selv da Haslum tapte toppkampen mot Elverum.

Fasit etter kampen var én fattig scoring og to utvisninger. Det er sjelden kost for Mamelund.

- Hehe, det har nok ikke skjedd så mange ganger før. Nå synes jeg begge utvisningene var strenge, men å score ett mål på 15 forsøk, eller hva det var, er for dårlig. Jeg var ikke god i dag. Dessverre, sier Mamelund.

- Skal slå tilbake

Han fikk til tider litt hard medfart av hjemmelagets forsvarer, men bakspilleren syntes ikke det var noen spesielt stygg kamp.

- Nei, det synes jeg ikke. Men det var et par situasjoner hvor jeg ble forbannet. Den ene gangen sender han ene et slag etter meg, og da synes jeg ikke det er rart jeg reagerer. Ved den andre utvisningen jeg pådro meg synes jeg Elverum-spilleren overspilte. For meg virket utvisninge billig, sier Mamelund, som lover at Haslum skal reise når de møter Falk Horten hjemme på onsdag.

LES OGSÅ: - Vi blir rundspilt i 50 minutter

- At vi, med dette unge laget skal gå gjennom serien ubeseiret har jeg aldri hatt troen på. Nå har vi spilt kjempebra i ti kamper, så at vi fikk en nedtur i dag, er ikke rart. Men på onsdag blir det nye to poeng, det lover jeg, smiler Mamelund.

Selv om han var skuffet over egen innsats mot Elverum, kommer ikke det til å prege han lenge.

- Jeg er for gammel til å bruke energi på dårlige kamper. Dette rister jeg av meg kjapt, avslutter Mamelund.

Les flere sportsnyheter fra Budstikka her

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.