Skip to main content

Alle idrettshaller korona-kontrollert under cup

– Jeg mener idretten går foran som et godt eksempel, sier Haslum-leder Tom-Eirik Skarpsno.

– Jeg mener idretten går foran som et godt eksempel, sier Haslum-leder Tom-Eirik Skarpsno. 

Foto: KARL BRAANAAS

Alle de 11 idrettshallene hvor det ble spilt Haslum Cup, fikk kontrollører på besøk. Det skal ikke ha blitt rapportert ett avvik på koronarestriksjonene. 

– Det har vært kontroller, det gikk veldig bra og vi har fått positive tilbakemeldinger. Det eneste vi måtte passe på var å oppfordre til å holde 1 meters avstand da folk gikk ut av hallene, bekrefter Haslum-leder Tom-Eirik Skarpsno. 

236 lag spilte 640 kamper under helgens Haslum Cup. Det var det første virkelig store breddeidrettsarrangementet siden korona-nedstengingen.

– Det ble gjort en formidabel innsats, alt har gått etter planen og flott at det har gått så bra som det hittil synes å ha gjort. Honnør til alle som har jobbet dugnad og vært med på dette, sier Skarpsno. 

– Tar sitt ansvar

Han sier turneringen var en syretest for arrangementer lokalt og for om klubben kunne klare å arrangere under strengt smittevernregime. 

– Jeg var spent på hvordan folk skulle oppføre seg. Folk er veldig interesserte i å spille kamper igjen og det var utelukkende god stemning. Nordmenn er generelt veldig lojale og striglet i forhold til det som er bestemt.

Skarpsno legger til at han opplever at idrettsfolk er veldig opptatt av å være nøye, slik at aktiviteten ikke blir stengt igjen. 

– Det virker som alle tar sitt ansvar og jeg synes idretten har gått foran som et godt eksempel.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.