Skip to main content

Her kan det komme ny McDonald’s

Bensinstasjonen på Gjettum kan bli revet og erstattet av McDonald’s restaurant og en automatstasjon.

Uno-X Automat AS ønsker å bygge om og fornye bensinstasjonen i Bærumsveien ved Gjettum.

LES OGSÅ:

– Dagens bensinstasjon er slitt og preget av alder. I kortversjon ønsker vi å rive dagens bygningsmasse for så å bygge en ny og moderne automatstasjon i tillegg til en McDonald’s restaurant, skriver regionsjef Egil Holm i Uno X Automat AS i et brev til Bærum kommune.

Holm ønsker ikke å kommentere saken overfor Budstikka, men i brevet til kommunen har han også lagt ved en skisse på hvordan han tenker seg området.

X Automat AS ønsker et raskt svar fra kommunen med deres synspunkter på en slik løsning.

På skissen som er sendt inn til Bærum kommune er det gjort plass til ca. 45 parkeringsplasser medregnet handikapplasser.

Blir det ny restaurant på Gjettum blir det trolig den fjerde spiseplassen til kjeden i Asker og Bærum.

 

Lagt ned til store protester

 

I dag er det tre McDonald’s restauranter i bygdene, en på Storsenteret i Sandvika, en på Slependen ved Meny og en ved avkjøring fra E18 i Asker ved Statoil-stasjonen.

Nylig ble restauranten på Bekkestua lagt ned til store protester.

LES OGSÅ: Enormt engasjement for å bevare McDonald’s på Bekkestua

– Leiekontrakten på Bekkestua skulle reforhandles etter snart 20 år. Vi konkluderte med at vi ikke ønsket å videreføre denne, sa Kathrine Moe, senior kommunikasjonskonsulent i McDonald’s Norge til Budstikka i februar.

Kort tid etter at dette ble kjent tok Oskar Brun (16) fra Jar initiativ til en Facebook-gruppe for å redde restauranten på Bekkestua fra nedleggelse. Engasjementet tok helt av og i løpet av noen få timer hadde over 1.500 trykket liker.

 

Snuste på Ramstadsletta

 

I det nedlagte hotellbygget på Ramstadsletta har det også vært planer om en ny McDonald’s restaurant. Burgerkjeden har tidligere søkt Bærum kommune om å få bygge en ny restaurant, rett ved siden av Esso-stasjonen, i deler av Scandics tidligere hotellbygg.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.