Skip to main content

VIF-legende i samtaler med Frisk Asker

Alexander Bonsaksen røper at han har pratet med Frisk Asker. 35-åringen vender hjem til norsk ishockey.

Alexander Bonsaksen røper at han har pratet med Frisk Asker. 35-åringen vender hjem til norsk ishockey.

Foto: TORE MEEK/NTB

Alexander Bonsaksen (35) vender hjem til Norge, og den tidligere VIF-kjempen røper at han har pratet med Frisk Asker. 

35-åringen, som ifølge Norges Ishockeyforbund har spilt 85 offisielle landskamper for Norge, flytter hjem til Norge etter flere år i finsk ishockey.

Nå røper han overfor ishockeynettstedet nitten.no at han har hatt samtaler med Frisk Asker.

– Det er ikke noe offisielt, men det er vel naturlig å snakke med klubber i Oslo og omegn, sier Bonsaksen til nitten.no.

Han bekrefter også overfor VG at han har pratet med Frisk Asker.

Uformell prat

Vidar Wold, som nylig ble ansatt som sportssjef i Frisk Asker, bekrefter at de har hatt en uformell prat med backen Alexander Bonsaksen.

– Jeg tror alle lag i Norge kunne tenke seg en spiller som han i troppen. Det hadde vært rart om vi som klubb ikke viste interesse for en landslagsspiller av hans kvalitet, sier Wold til nitten.no.

35-åringen er opprinnelig Vålerenga-gutt, og har spilt for klubben i flere perioder. Han har også spilt for flere svenske og finske klubber. Han har også én sesong i tysk ishockey. 

Utelukker ikke VIF

Han utelukker ikke overfor nettstedet at han også kan komme til å spille for Vålerenga.

‍- Ja, jeg skjønner det. Men det er ikke alltid ting er så enkelt. Vi får se hva som skjer, det er ingenting som er klart. Jeg regner med det blir noen samtaler her og der nå som jeg kommer hjem denne uken. Jeg har ikke hatt noen offisiell prat med dem enda nå. Alle vet jeg skal hjem så da er det litt opp til dem, sier han.

Alexander Bonsaksen er samboer med en tidligere snøbrettkjøreren Silje Norendal fra Kongsberg.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.