Skip to main content

Utsatt igjen: - Frustrerende

Frisk Asker og trener Vidar Wold må bare smøre seg med tålmodighet. Mandag ble det klart at nok en kamp i eliteserien ble utsatt.

Frisk Asker og trener Vidar Wold må bare smøre seg med tålmodighet. Mandag ble det klart at nok en kamp i eliteserien ble utsatt.

Foto: EVA GROVEN

Frisk Asker skulle egentlig spilt hjemme mot Ringerike tirsdag. Men i den klubben har 18 spillere testet positivt på korona, og kampen er utsatt igjen. 

Dermed er dette sesongens sjette kamp som Asker-klubben må utsette på grunn av koronasmitte. Det melder Frisk Asker selv på sine hjemmesider.

Ifølge TV2 skal hele 18 spillere på Ringerike Panthers ha testet positivt på koronatester på såkalte hurtigtester. 

«Store deler av laget har testet positivt på hurtigtest, vi venter nå på svar på PCR-tester», skriver klubben selv på sin Facebook-side.

Dette er andre gang at kampen mot Ringerike er utsatt. 

– Frustrerende

For Frisk Asker-spiller Eskil Wold og hans lagkamerater, er de stadige utsettelsene frustrerende.

– Det er kjedelig at kampene hele tiden blir utsatt. Det er jo kamper vi vil spille, sier Eskil Wold. Han er også sønnen til Frisk Asker-trener Vidar Wold.

– Det kom jo ikke som noe sjokk at den kampen ble utsatt. Med 18 mann ute forstår man jo at det ikke ble noen kamp, sier Eskil Wold.

Han legger ikke skjul på at han og lagkameratene ser frem til å spille igjen.

– Frustrasjonen er stor. Nå tror jeg vi kunne spilt mot hvem som helst og når som helst, sier han.

Etter planen skal Frisk Asker spille borte mot Grüner torsdag.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.