Skip to main content

Superspurt sikret Frisk-seier

Mikael Dokken avgjorde for Frisk Asker i spilleforlengningen da han satte inn seiersmålet mot Vålerenga i en treningskamp tirsdag. Bildet er fra en tidligere kamp.

Mikael Dokken avgjorde for Frisk Asker i spilleforlengningen da han satte inn seiersmålet mot Vålerenga i en treningskamp tirsdag. Bildet er fra en tidligere kamp.

Foto: KNUT BJERKE

Det så dårlig ut da Vålerenga ledet med tre mål ut i tredje periode. Men da våknet tigerne i Askerhallen.

Frisk Asker – Vålerenga 5-4, eeo.

Vålerenga startet best i Askerhallen i treningskampen tirsdag kveld, og gikk til pause etter den første perioden med 1-0-ledelse etter scoring av Colin Olsen.

I midtperioden utlignet Mats Frøshaug for hjemmelaget, men gjestene kjørte på i siste halvdel av perioden og gikk til pause med ledelse 3–1.

Da Oslo-laget satte nok en puck i nettet, ved Emil Holm Larsen, i starten av den siste perioden, så det mørkt ut for vertene.

Men Frisk våknet, og i tur og orden fikset Patrick André Bovim, Eskil Wold og Endre Medby scoringene som sikret 4–4 og spilleforlengning. 

Drøyt tre minutter ut i forlengningen sikret Mikael Dokken like godt seieren for Frisk Asker.

Det er bare tre dager siden Frisk Asker spilte treningskamp sist, da mot Sparta Sarpsborg. Det endte med tap etter spilleforlengning. Uken før vant imidlertid Frisk Asker sesongens første treningskamp mot Ringerike.

Nå venter en siste treningskamp mot Stjernen før de kaster seg ut i CHL og seriespill.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.