Skip to main content

Klar for to nye år i Frisk Asker

Henrik Fayen-Vestavik kan se frem til flere kamper i den oransje Frisk-drakten.

Henrik Fayen-Vestavik kan se frem til flere kamper i den oransje Frisk-drakten.

Foto: KARL BRAANAAS

Henrik Fayen-Vestavik (21) blir i Varner Arena i minst to nye år. 

Det melder klubben på sine nettsider

I to nye år skal 21-åringen være en av burvokterne til Asker-laget.

– Jeg føler klubben har gitt meg masse tillit og vil satse på meg. Det at klubben ønsker å gjøre meg så god som mulig, og hjelpe meg til å ta spillet mitt til nye høyder var en viktig faktor for meg. Samtidig føler jeg at jeg virkelig kan utvikle meg i Frisk Asker, så valget var ikke så vanskelig, sier Fayen-Vestavik til friskaskerhockey.no.

Asker-gutten har vært i Frisk i hele sin karriere, bortsett fra et lite opphold i Ringerike i 2018/19-sesongen.

Skadet Dahlberg

Etter signeringen av Fayen-Vestavik, har Asker-klubben to keepere under kontrakt. Legenden Nicklas Dahlberg og unggutten Henrik Fayen-Vestavik. Dahlberg har slitt med en skade i sesongen som nylig ble avsluttet. Klubben håper at Dahlberg, som flere ganger er omtalt som eliteseriens beste keeper, er klar til sesongstart til høsten. Svensken Isak Wallin var bare på utlån til Frisk Asker fordi Dahlberg var skadet. 

Henrik Fayen-Vestavik er i hvert fall planene klare:

– Jeg har vært her i tre sesonger allerede, og har trivdes veldig godt hittil. Det har vært en barndomsdrøm å spille for Frisk, og nå skal jeg få gleden av to nye år i den oransje drakten. Det er jeg ekstremt glad for, sier han.

Store steg

– Fayen tok store steg inneværende sesong og viste at han er et av Norges mest spennende målvaktstalenter. Sammen har vi funnet en vei som skal gjøre Fayen enda bedre og målsettingen på sikt er at Asker-gutten skal være Frisk Asker sin førstemålvakt. Han har en fantastisk bra treningshverdag med konkurranse fra Dahlberg og kyndig veiledning fra vår keepertrener Gustav Wesslau, sier Frisk Asker-trener Vidar Wold.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.