Her kan du følge Frisk Asker-Storhamar direkte

EN SEIER UNNA: Anders Bastiansen kan bli neste Frisk-kaptein som     løfter kongepokalen.FOTO: TRINE JØDAL

EN SEIER UNNA: Anders Bastiansen kan bli neste Frisk-kaptein som løfter kongepokalen.FOTO: TRINE JØDAL

Frisk Asker kan sikre sitt første mesterskap på 17 år, med seier over Storhamar i kveld. Følg kampen direkte her!

DEL

DIREKTE: FRISK ASKER-STORHAMAR 2-2 (3-2 i kamper)

Etter et vanvittig overtidsdrama vant Frisk Asker lørdagens femte finalekamp. Etter kampen krevde Storhamar-trener Fredrik Söderström dommernes avskjed før mandagens kamp, mens dommersjefen roste innsatsen til sine utvalgte.

LES OGSÅ: Slik husker legendene gullkvelden

Vinner Frisk Asker blir det gull, mens Storhamar kan tvinge frem en syvende og avgjørende kamp på Hamar - dersom de vinner.

LES OGSÅ: Slik planlegger Frisk Asker å feire et NM-gull

Følg kveldens kamp direkte her:

4. periode

61.00 Fikk lite ut av det første minuttet i overtall, Frisk Asker. Forstatt ett minutt med en mann mer på isen.
60.00 60 minutter var ikke nok for å skille Frisk Asker og Storhamar i kveld! Nå er vi i gang med ekstraomgangene av den sjette finalekampen.

3. periode

60.00 UTVISNING STORHAMAR: Idet sluttsignalet for perioden går får Storhamar-spiller Aaron Irving en to-minutter for slashing! Det gir Frisk en kjempefordel i starten av ekstraomgangene!
58.00 Det gjenstår to minutter av den ordinære spilletiden i Askerhallen. Har virkelig våknet til liv nå, Storhamar-fansen.
56.34 SÅ UTLIGNER STORHAMAR! 2-2! NIKLAS FOGSTRÖM FINNER LARS ØSTLI INNE I FRISK SIN SONE, OG ØSTLI SENDER PUCKEN TILBAKE TIL FOGSTRÖM. HAN SENDER INN UTLIGNINGEN BAK EN UTSPILT DAHLBERG.
55.16 Nå rister det i Askerhallen! Trampeklapp hver gang Frisk får pucken ut av egen sone.
55.00 Nå venter fem meget nervepirrende minutter for alle med et hjerte for enten Frisk Asker eller Storhamar!
53.48 Steffen Thoresen med en kjempesjanse! Står en drøy meter foran Dahlberg idet han mottar pucken, men får ikke satt pucken mellom stengene!
51.23 Slår unna så fort de får pucken nå, Frisk Asker. Står godt foran Dahlberg, så Storhamar skaper ikke enorme muligheter for øyeblikket.
49.30 Trener Jan André Aasland tripper frem og tilbake på benken. Den midlertidige treneren er i ferd med å skrive seg inn i historiebøkene til Frisk Asker. Endte på femteplass i serien, men er nå drøye ti minutter unna å ta hjem "bøtta".
48.01 Petter Kristiansen fyrer løs fra midtsonen. Frisk sitt første skudd for perioden er dog helt ufarlig.
46.15 Det er kun 13 minutter og 45 sekunder som gjenstår. Ser virkelig NM-pokalen i horisonten nå, Frisk Asker!
44.40 6-0 i skudd til Storhamar, men Frisk Asker-spillerne ofrer seg som om det står om liv og død, til enorm jubel fra hjemmefansen.
42.57 Må opp i ringa nå, vertene fra Asker. Nok en god Storhamar-sjanse.
41.58 AVGJØRELSEN PÅ ISEN STÅR! MÅLET BLIR ANNULERT FOR GOAL-INTERFERENCE.
41.58 SÅ SCORER STORHAMAR, MEN DOMMER ANNULERER MÅLET! DENNE SKAL DE SE PÅ VIDEO.
40.00 Der er den tredje perioden i gang! Vil Frisk Asker holde unna, og dermed ta sitt første norgesmesterskap på 17 år? Eller vil Storhamar komme tilbake? Heng med!

2. periode

40.00 DET STÅR 2-1 TIL FRISK ETTER TO PERIODER! Det er et lite under at Frisk kommer unna med uavgjort i denne perioden, men nå er Asker-laget kun 20 minutter unna å vinne norgesmesterskapet!
38.58 KJEMPEMULIGHETER TIL STORHAMAR! I de siste sekundene av overtallsminuttene er Storhamar meget nære flere ganger. Dahlberg er der han skal være igjen.
37.09 UTVISNING FRISK: Frisk får utvisning for å være for mange spillere på banen, til stor frustrasjon. Den er marginal, og Frisk-benken er ikke nevneverdig imponert over avgjørelsen.
36.27 2-1! SÅ GÅR FRISK OPP I LEDELSEN! STORHAMAR GIR BORT PUCKEN I EGEN SONE, OG FRISK VISER INGEN NÅDE! GRANHOLM FÅR PUCKEN AV EN STORHAMAR-SPILLER. HAN FINNER POENGKONGE HAMPUS GUSTAFSSON FORAN MÅL,  OG SVENSKEN ER UEGOISTISK NÅR HAN SENDER PUCKEN VIDERE TIL SEBASTIAN JOHANSEN. HAN GJØR INGEN FEIL ALENE MOT ÖSTLUND, OG FRISK ER IGJEN OPPE I FØRINGEN I ASKERHALLEN.
34.44 Ny dropp i Frisk sin sone. Er der mesteparten av spillet foregår nå. Frisk har dog vist seg livsfarlige på kontringer i årets sluttspill.
33.02 13-6 favør bortelaget i skuddstatistikken for perioden. Sier mye om denne perioden i Askerhallen.
29.59 Der er Mikael Dokken nære for bortelaget! Prøver seg først inn kjøkkenveien, men Dahlberg er med på notene. Plukker opp sin egen retur, men setter den over.
29.05 Sliter nå, Frisk. Har store problemer med å holde pucken i laget. Snart halvveis.
25.40 SÅ SITTER UTLIGNINGEN FOR STORHAMAR! 1-1 I ASKERHALLEN! DET ER TROY JOSEPHS SOM SENDER DE TILREISENDE FRA HAMAR TIL HIMMELEN. DAHLBERG REDDER DET FØRSTE FORSØKET FRA JOSEPHS, MEN RETUREN KAN IKKE SVENSKEN GJØRE NOE MED.
25.10 Voldsom underholdende start på den andre perioden. Store sjanser begge veier. Virkelig en finalekamp verdig.
25.10 Så kommer Frisk til en enorm mulighet! Mikkel Christiansen kommer plutselig helt alene mot Östlund i Storhamar-buret, men skuddet blir avverget.
24.20 Våknet til liv nå i innledningen av den andre perioden, Storhamar-fansen.
24.00 Frisk slipper med skrekken i undertall, men like etter får de en ny to-minutter! Denne gangen på svenske Victor Björkung som spiller etter at han mister hjelmen, og nå er Asker-fansen rasende!
21.31 UTVISNING FRISK ASKER. Hampus Gustafsson får en to-minutter for slashing. Veldig tung start på perioden for Frisk Asker.
21.04 Så scorer Storhamar, men dommeren har blåst! Det er nevnte Dahlberg som mister masken rett før pucken går i mål, og da må dommerne blåse.
20.56 Trippelsjanse til Storhamar etter kun 56 sekunder av perioden! Som så ufattelig mange andre ganger i dette sluttspillet redder Dahlberg.
20.00 Den andre perioden er i gang i Askerhallen.

1. periode

20.00

Flere sjanser får vi ikke i perioden. Frisk Asker leder altså 1-0 etter scoring av Mats Frøshaug!  Asker-laget er nå 40 minutter unna sitt første norgesmesterskap på 17 år! Bortelaget leder skuddstatistikken 10-6.

18.13

Frisk står godt fire mot fem, og vertene er nå fullt lag igjen.

16.49

Meget høyt tenningsnivå ute på isen. Henrik Ødegaard kommer inn for Frisk i undertall og deler ut noen slag på sine 35 sekunder på isen, før han setter seg igjen.

16.13

UTVISNING FRISK: Der får Frisk sin andre to-minutter for kvelden. Det er Sean Mc-Monagle som får for en krysstakling.

15.11

Victor Björkung får snudd seg rundt og fyrt av et skudd like foran Storhamar-buret, men Östlund har god kontroll.

13.22

UTVISNING BEGGE LAG: Christian Kåsastul og Lars Erik Hesbråten får to minutter for roughing.

13.00

Storhamar har mest puck, men vertene er farlige når de kontrer. Petter Kristiansen finner Anders Bastiansen, men skuddet sniker seg utenfor stolpen til Oskar Östlund.

11.16

Bortelaget mangler Patrick Thoresen og Joel Johansen, mens Henrik Ødegaard har problemer med høyrehånden og vil nok ikke spille mange minuttene for Frisk.

10.05

Ekstremt mange Storhamar-supportere som har funnet veien til Askerhallen i kveld. Høres godt.

09.02

Et par Storhamar-sjanser her nå. Har våknet litt etter Frisks åpningsscoring

07.48

Poengkongen i Frisk Asker, Hampus Gustafsson, prøver seg fra distanse.

05.26

1-0, FRISK ASKER! Mats Frøshaug løfter taket i Askerhallen! Frisk Asker får muligheten i overtall, men sliter med å etablere spill i offensiv sone. Plutselig får de rom bak målet til Storhamar, og Garreth Thompson sender pucken foran mål – hvor Frøshaug står godt plassert!

04.01

UTVISNING, STORHAMAR. Kveldens første powerplay får Frisk Asker. En albuetakling av Christian Larrivée gjør at vertene er fem mot fire i to minutter.
00.58 Bortelaget i gult og blått får kveldens første sjanse. Troy Josephs skyter midt på Nicklas Dahlberg.
00.00 Det er stappfullt i Askerhallen i dag. For en kamp dette blir!
00.00 Kampen er i gang!

Artikkeltags