Frisk Asker låner ut unggutter for å styrke seg mot sluttspillet

TIL KONGSVINGER: Nils Fulgesang er en av tre spillere som lånes ut til Kongsvinger.

TIL KONGSVINGER: Nils Fulgesang er en av tre spillere som lånes ut til Kongsvinger. Foto:

Frisk Asker sender Marius Nesse, Nils Fuglesang og Joachim Svensson til Kongsvinger på lån ut januar.

DEL

STAVANGER OILERS-FRISK ASKER KL. 18.00

Frisk Asker gjør endringer i spillerstallen før torsdagens kamp mot Stavanger Oilers.

Klubben sender ungguttene Marius Nesse, Nils Fuglesang og Joachim Svensson til Kongsvinger på lån ut januar, hvor de får spille åtte kamper før de returnerer mot slutten av årets første måned.

– Dette gjør vi for at spillerne skal få regelmessig spilletid i eliteserien. Det er en mulighet for oss til å utvikle disse spillerne videre på høyt nivå før sluttspillet, sier sportslig leder Nicolay Sørensen, som understreker at initiativet kom fra Kongsvinger og at spillerne selv ønsket muligheten.

– Dette er spillere vi fort kan få mye bruk for i sluttspillet, og da er det godt for oss å vite at de har fått mye spilletid. Hos oss er de som regel med hver kamp, men ofte blir det ikke stort mer enn et par minutter på isen, sier Sørensen.

Til klubbens hjemmeside sier Nils Fuglesang at han ser frem til å prøve noe nytt.

– Ja, det er en spennende mulighet til å få spille litt mer i eliteserien. I tillegg er det gøy å få prøve noe nytt – så absolutt en kul mulighet.

LES OGSÅ: Frisk Asker ga over 1.600 bamser til barneavdeling

Møter Oilers

I kveld venter serieleder Stavanger Oilers, før Frisk Asker møter Vålerenga lørdag og Lørenskog i den påfølgende kampen. Etter fire strake seiere, får Frisk Asker virkelig testet formen mot topplagene de nærmeste dagene.

Artikkeltags