Skip to main content

Frisk venter fortsatt på svar fra treneren de ønsker seg

SMAK AV SUKSESS: Målvakt Nicklas Dahlberg fortsetter for Frisk neste sesong. Vidar Wold (til venstre) trenger mer tid på å bestemme seg for om han blir med i trenerteamet.

Jan André Aasland (29) skal være positiv til å fortsette, mens Vidar Wold (45) trenger mer tid før han svarer Frisk.

– Det er ikke det at man ikke har lyst. Jeg synes det var kjempegøy, men det er en del jeg må løse og en helhetsvurdering som må klaffe, sier Vidar Wold.

Han og Jan André Aasland ledet Frisk Asker til ishockeygull for vel en måned siden. Nicolay Sørensen i sportskomitéen har vært klar på at de ønsker at superduoen fortsetter. Det skal Aasland være positiv til. Wold sier han egentlig skulle gitt svar i løpet av forrige uke.

– Jeg har to sønner på 14 og 16 og har lyst til å følge opp dem så godt det går. Jeg vet at hvis jeg skal være med på A-laget til Frisk så går jeg inn med hud og hår, jeg må se om jeg klarer å få en hverdag som blir ok.

Wold driver også utstyrsleverandøren Salming Hockey.

– Jeg har en del forplikter i arbeidslivet som gjør at det må følges opp eller settes bort.

LES OGSÅ: Frisk vil at gull-duoen fortsetter

– Ekstremt mye tid

Wold og Aasland tok over som Frisk-trenere ved juletider og Wold gjentar at han synes reisen frem til sluttspillgullet var fantastisk gøy.

– Samtidig vokser det ikke inn i himmelen. Det kommer andre dager, og jeg har vært med så lenge at jeg vet at det tar ekstremt mye tid i dagene når det går tyngre. Jeg er litt realistisk opp i det hele. Det blir helheten som må passe – både for meg selv, familien og ungene.

Wold sitter også i Frisk Askers sportskomité og sier han skjønner at klubben ønsker ham og Aasland med videre ettersom det fungerte godt. Han sier også at Frisk ikke kan vente fryktelig lenge med å få på plass et trenerteam for kommende sesong.

Barmarkstreningen har allerede begynt.

– De må få et svar snart, kommenterer Vidar Wold.

LES OGSÅ: Kom hjem fra Sverige skadet, nå er Christian (22) mester og VM-klar

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.