Skip to main content

Frisk-spiller: – Får dårlig samvittighet

Mikkel Christiansen var tilbake på isen etter karantene. Her fra en tidligere kamp.

Mikkel Christiansen var tilbake på isen etter karantene. Her fra en tidligere kamp. 

Foto: KNUT BJERKE

Mikkel Christiansen (29) var tilbake på isen igjen mot Stavanger Oilers etter å ha vært utestengt i seks kamper. 

FRISK ASKER – STAVANGER OILERS 1–2

I toppkampen hjemme i Askerhallen var Mikkel Christiansen tilbake på isen, etter å ha vært utestengt i seks kamper etter en krysstakling mot Manglerud Star. 

Selv er han ordknapp om situasjonen. 

– Jeg er egentlig ikke så interessert i å prate om det. Det har skjedd og det er såpass lenge siden, men han tar meg litt først og så tar jeg litt hardt igjen tilbake. Det er sånt som skjer noen ganger. Det er ikke så mye mer å si egentlig, sier Christiansen.

Karantenen han måtte sone var ekstra streng siden han allerede hadde blitt utestengt i tre kamper tidligere denne sesongen. 

– Jeg fikk en utestengelse tidligere i år også på en hodetakling. Det var et uhell, men jeg fikk tre kamper på den. Når jeg får en ny utestengelse såpass kjapt så legger de på litt ekstra på grunn av det, sier 29-åringen. 

Dårlig timing

Utestengelsen til løperen kom på et dårlig tidspunkt for Frisk Asker, som har slitt med skader den siste tiden. Perioden har vært frustrerende for Christiansen. 

– Man får dårlig samvittighet. Jeg skjønte jo at det var dårlig timing, men jeg synes gutta kjempet bra. Det var noen bra seire de siste kampene før pausen. Gutta gjorde jobben og vi kom oss ut av den situasjonen med poeng, sier han. 

På søndag møter Frisk Asker Manglerud Star. Det blir kanskje den første kampen på lenge laget kan stille med fire rekker igjen. 

– Vi håper Dokken kan komme tilbake nå. Da har vi fire rekker på plass. Jeg tror det blir bra for oss. Det har vært mange kamper nå med lite folk, sier Frisk Asker-trener Jan Andre Aasland. Han sier det kanskje tar noen kamper før Christiansen og Hampus Gustafsson, som var tilbake fra skade mot Oilers, er i toppslag igjen. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.