Skip to main content

Frisk skal ha ny leder på heltid

FÅR AVLØSNING: I fem år har Ole Gerhard Haug vært daglig leder i 20 prosents stilling, men jobbet langt mer for Frisk.FOTO: TORE GURIBY

Frisk vokser og skal ansette ny daglig leder.

I fem år har Ole Gerhard Haug vært daglig leder i Frisk på 20 prosents stilling. Haug, som driver eget firma, har i praksis jobbet langt mer for klubben.

– Vi vokser, vi skal inn i ny hall og vi ser nå at det kreves så mye mer at vi er nødt til å få inn en daglig leder på heltid, sier Ole Gerhard Haug.

Han røper at han selv har bedt styret om at det ansettes en annen daglig leder.

– Organisasjonskomiteen la frem en plan og planen var egentlig at det skal skje våren 2020. Da sa jeg at det må skje nå, sier Haug og legger til at det også var før Frisk ble sluttspillmestere og visste at de skal ut i Champions Hockey League (CHL).

– Jeg ser alt jeg ikke får gjort og alle behov på flere områder som jeg og klubben ikke klarer å dekke. Derfor må vi ut og ansette en daglig leder på heltid, kommenterer Haug.

Han legger til at det ikke blir mindre jobb fremover ettersom Frisk skal spille mot internasjonal motstand og for første gang delta i CHL.

– Det er mye jobb som skal gjøres i forkant av dette. Jeg har ikke mulighet til å drive med dette så mye.

LES OGSÅ: NM-helten Christian Kåsastul til VM

Skal fortsatt hjelpe til

Haug sier det var bestemt før Frisk vant sluttspillet at de skal ha ny daglig leder, men legger til at den sportslige suksessen gjør klubben mer likvid til å ansette.

– Vi må holde på og utvikle det som har skjedd, vi kan ikke slappe av nå.

Haug sier de må ha en daglig leder som er dedikert. Klubben har vært stabil i toppen de tre siste årene og markedsinntektene har økt med 7 millioner kroner de siste fem årene. Haug kommer til å fortsette og hjelpe til for klubben og skal ta ansvaret for økonomien.

– Jeg skal jobbe tett med ny daglig leder, vi er nødt til å få på plass dette fra 1. september, da starter sesongen.

LES OGSÅ: Cato Cocozza legger opp som ishockeyspiller

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.