Skip to main content

Frisk Asker signerte 17-åring

Emil Kvernmo Wasenden har signert en toårsavtale med Frisk Asker, her representert ved daglig leder, Nicolay Sørensen.

Emil Kvernmo Wasenden har signert en toårsavtale med Frisk Asker, her representert ved daglig leder, Nicolay Sørensen.

Foto: FRISK ASKER

Det ble tidlig exit på Frisk Asker i ishockeysluttspillet. Nå har de signert en 17-åring fra egne rekker.

Det er Emil Kvernmo Wasenden, som er født så sent som i 2004, som denne uken satte navnetrekket sin på en toårskontrakt, med opsjon på ett år til, med Frisk Asker.

Det opplyser klubben på sin hjemmeside.

– Han er en spennende back med gode kvaliteter som Frisk vil få mye glede av i mange år, sier Frisk Asker-trener Vidar Wold til friskaskerhockey.no. 

17-åringen står oppført med ti kamper i grunnserien denne sesongen. Han spilte også fem av de seks kvartfinale mot Sparta, der klubben til slutt tapte 2–4 i kamper. 

– Det føles veldig bra, jeg har fått mye tillit denne sesongen og det synes jeg er veldig kult. Nå er målet å fortsette utviklingen og få enda mer tillit, sier Wasenden.

– Spillende back

17-åringens moderklubb er Grüner fra Oslo, men han begynte etter hvert på NTG, og via det samarbeidet Frisk har med skolen, har Wasenden spilt juniorhockey i Asker siden 2020.

– Emil er en spillende back som er flink til å lese spillet og gjøre folk rundt seg gode. Det at han nå tar steget opp fra NTG, viser nok en gang at det gror godt i Asker og at måten klubben, i sin helhet, jobber for å frem talenter virke veldig godt, sier Wold til klubbens hjemmeside.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.