Skip to main content

Frisk Asker henter målvakt fra Ringerike

HENTER MÅLVAKT: Frisk Asker henter målvakten Henrik Fayen Vestavik tilbake til Asker. Forrige sesong konkurrerte han blant annet mot Johan Harri Kallio (nederst til høyre) om å få stå i mål for Ringerike.

Henter hjem målvaktstalentet Henrik Fayen Vestavik (19).

19-åringen spilte forrige sesong for Ringerike Panthers, som rykket ned fra eliteserien. Der fikk han sin debut på øverste nivå i Norge, og spilte flere kamper for klubben - i konkurranse med blant andre målvakten Johan Harri Kallio.

Han ble i høst nominert til prisen «Årets Rookie», som hedrer unge spillere i eliteserien.

LES OGSÅ: Keeperhelten tar to nye år i Frisk Asker

Målvakten spilte i Frisk Asker da han var yngre, og har nå signert en toårskontrakt med Frisk Asker. Kontrakten inkluderer en opsjon på forlengelse ytterligere ett år.

– Vi er glade for at «Fayen» har kommet hjem igjen og valgt å skrive en 3-års kontrakt med oss. Han er en ekte Frisk-gutt som vi forventer oss mye av i årene som kommer» sier sportslig leder Nicolay Sørensen i en pressemelding.

Fjorårets assistenttrener, og tidligere Frisk Asker-målvakt, Vidar Wold, er glad for at Vestavik vender hjem.

– Vi får tilbake en moderne målvakt, som konkurrerer både på kamp og trening. Han har tatt store steg under Peter Josephson de siste tre årene på NTG og vi ser frem til å videreutvikle hans potensial og håper han kan være med å konkurrere og pushe Dahlberg, så vi får en god konkurransesituasjon i laget, sier Wold, som stadig ikke har avklart sin rolle neste sesong.

LES OGSÅ: Frisk vil at gull-duoen fortsetter

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.