Skip to main content

Frisk Asker henter canadisk løper - og forlenger kontrakten til lokalt talent

BLIR I FRISK ASKER: Erik Beier Jensen, her fra ungdoms-OL på Lillehammer i 2016, blir værende i Frisk Asker.

Reid Petryk skal forsterke Frisk Asker i CHL.

Klubben melder på sine hjemmesider at Reid Petryk har signert en ettårskontrakt med klubben.

Canadieren er kamerat av tidligere Frisk Asker-spiller Gary Nunn. Petryk har tidligere spilt på nest øverste nivå i nordamerikansk hockey, AHL, og spilte forrige sesong for Idaho Steelheads i ECHL. 

– Petryk er nok ikke en utpreget poengkonge, men en mer to-veis spiller som jobber knallhardt i begge ender av isen. Han har et blytungt skudd, som vi håper han får vist frem i Askerhallen den kommende sesongen. To av våre tidligere spillere sa også at han kom til å takle folk ut på parkeringsplassen her, så vi får håpe det stemmer og at det kan bli tungt for noen motstander backer å hente pucken i egen sone, sier Frisk Askers Patrick Gandolfi Hellman til klubbens hjemmeside.

Proffkontrakt til Beier Jensen

Samtidig er det klart at unggutten Erik Beier Jensen blir i klubben, og signerer en proffkontrakt med Frisk Asker for de neste to årene.

Spilleren spilte Ungdoms-OL for Norge i 2016, og 19-åringen skal nå kjempe om en plass på isen for Frisk Asker.

– Det er barndomsdrømmen å skrive under for Frisk, men jeg håper at jeg vil få muligheten til en proff-kontrakt i utlandet på et senere tidspunkt, sier løperen til Frisk Askers hjemmeside.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.