Skip to main content

Forlenger avtalen med unggutt

Sondre Bolling Vaaler har skrevet under på en ny avtale med Frisk Asker.

Sondre Bolling Vaaler har skrevet under på en ny avtale med Frisk Asker. 

Foto: KARL BRAANAAS

Frisk Asker fortsetter å bygge laget og har forlenget avtalen med Sondre Bolling Vaaler (22). 

Det melder klubben på sin hjemmeside. 

Den opprinnelige Skedsmo-gutten har spilt for Frisk Asker i to sesonger, og nå er det klart at backen forlenger avtalen med Asker-klubben.

Han hadde en eksisterende avtale som i utgangspunktet gikk ut etter den kommende sesongen. Det er den avtalen som nå er forlenget ut 2023/24.

– Sondre er en spiller vi forventer mye av i fremtiden. Han har et stort potensial, som han viste frem i slutten av sesongen. Det er ekstra hyggelig at han fikk med seg landskamper i VM-oppkjøringen. Vi ser frem til å jobbe med å videreutvikle spillet hans, og få frem potensialet hans, sier sportssjef i Frisk Asker, Vidar Wold.

Trives

– Jeg trives veldig godt i klubben. Dette er et sted jeg føler jeg kan utvikle meg som spiller, for å ta det neste steget. Det at vi nå har flyttet inn i Varner Arena er bra for både klubben og oss spillere. Det gjør at vi har bedre forutsetninger for å være det topplaget vi ønsker å være, sier Bolling Vaaler til klubbens hjemmeside.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.