Skip to main content

Følg Vålerenga – Frisk Asker her

Viktor Granholm trengte kun en halv kam på å score hattrick mot Vålerenga. 

Foto: Eva Groven

De to beste lagene så langt i sesongen møtes på nye Jordal Amfi, når Frisk Asker tar turen til Oslo for å møte Vålerenga. Kampen kan du følge her. 

Vålerenga – Frisk Asker: 2-5 (0-2, 1-2, 1-1)

Det endte med et 4-1-tap forrige gang Frisk Asker møtte Vålerenga. En kamp som var preget av dommerkontroverser da Vålerengas Oskar Ekelund veltet målet over egen keeper, for å forhindre en Frisk-utligning. 

Både Vålerenga og Frisk Asker har en strålende åpning på sesongen. Begge ligger øverst i eliteserien med 24 poeng hver. Frisk har spilt ti kamper, mens Vålerenga har en kamp mindre spilt enn Askerlaget. 

Dette er Frisks første kamp i Osloklubbens nye hjemmearena, nye Jordal Amfi. Hjemmelaget har fortsatt ikke tapt på hjemmeis så langt i sesongen. 

Det håper Frisk Asker å gjøre noe med. 

Følg kampen her: 

60.00: Kampen er over! Frisk vinner overlegent i Oslo og troner dermed øverst på eliteserie-tabellen.

57.32: Jonas Oppøyen med en unødvendig røff takling mot en Frisk-forsvarer. Overtall til Frisk i to minutter. Denne kampen er nok avgjort.

56.51: Vålerenga reduserer! Blir nonsjalante på isen Frisk og lar Colin Spaberg Olsen komme rett ut av utvisningsboksen og alene med Nicklas Dahlberg. 

54.38: 5 mot 3 for Frisk Asker nå. En ypperlig mulighet til å øke ledelsen ytterligere Andreas Stene får en timinutter for usportslig oppførsel. Deretter en tminutter til Colin Spaberg Olsen for hekt.

51.35: Hampus Gustafsson får en tominutter for hekting. Ikke det Frisk trenger på slutten av denne kampen.

51.00: Litt Hawaii-hockey ute på isen nå. Mye frem og tilbake med muligheter til begge lag. Frisk foretrekker nok litt mer kontrollert ishockey ut denne kampen. 

48.58: Et strålende overtall av Frisk Asker. Peprer Søberg med skudd, men keeperen leverer et par gode redninger. 

46.58: Nytt overtall til Frisk Asker. Tobias Lindström må i fryseboksen for en hekting. Frisks overtall har vært bra i kveld. Ikke det Vålerenga trenger i jakten på redusering!

43.46: 5-1 til Frisk Asker! Jimi Kuronen smeller pucken forbi Steffen Søberg. Dette er rett og slett lekestue fra Askerlaget! Knallhardt skudd fra finske Kuronen!

40.55: Tverrligger fra Victor Björkung! Tar ned en høy pasning fra landsmannen Hampus Gustafsson, klemmer til og er bare centimeter fra å pungtere kampen!

40.00: Pucken droppes og siste periode er i gang. Frisk rett i angrep, men skuddet blokkeres!

Andre periode:

40.00: Perioden avsluttes med et offensivt Vålerenga-lag, men hjemmelaget klarer ikke redusere nok en gang. Skal Frisk ro dette i land, eller kommer Vålerenga tilbake?

37.02: Så reduserer Vålerenga! Collin Spaberg Olsen utnytter en feil fra Max Krogdahl og setter inn Vålerengas første scoring i kampen med et presist skudd.

32.40: Flere store Vålerenga-muligheter nå! Blant annet fra Jonas Oppøyen og Daniel Sørvik, men Nicklas Dahlberg står nok en gang glimrende i Frisk-målet. 

29.39: Tominutter på Fredrik Lystad Jacobsen for hekting. Litt unødvendig av veteranen, og dermed får Vålerenga overtall. 

25.13: Hattrick Granholm og 0-4 på Jordal! Han har scoret med backhand og håndleddsskudd, og denne gangen limer 23-åringen et slagskudd rett i vinkelen bak Steffen Søberg. For en match at angrepsspilleren!

23.20: Overtall til Frisk Asker etter at Vålerengas Wade Murphy får en tominutter for en interference.

22.56: 3-0 til Frisk Asker! Nok en gang er det Viktor Granholm som gjør det! Lurer Vålerenga-forsvarerne med en nydelig dragning, før han sender pucken mellom bena på Vålerenga-keeperen med en herlig backhand. Nydelig scoring av 23-åringen. 

21.11: Sondre Bolling Vaaler blir liggende på isen. Har tydelige smerter i kneet etter en duell med Jonas Oppøyen. Ser ut som han får en vridning på kneet. Blir fraktet av isen av Frisks støtteapparat. 

20.00: Andre periode er i gang! 

Første periode:

20.00: Første periode er over. En periode hvor Vålerenga åpnet best, men to scoringer på drøye tretti sekunder gjorde at Frisk tok over føringen i kampen. Foruten scoringene har det vært en jevnspilt periode mellom norsk hockeys to beste lag så langt i sesongen. 

18.30: Frisk har løftet seg klart etter scoringene. Bryter Vålerenga ofte, og hjemmelaget sliter med å komme ut av egen sone. Voldsom selvtillit i Frisk-laget nå.

13.52: Thomas Valkvæ Olsen prøver et av sine vante håndleddsskudd, men Søberg i Vålerenga-målet er med på notene. 

10.50: Vålerenga har tatt mer over kampen etter Frisks to scoringer. Oskar Ekelund og Collin Spaberg Olsen setter begge Nicklas Dahlberg på prøve, men svensken er som vanlig solid i mål og redder greit. 

07.49: Så sitter 0-2 like etter! Viktor Granholm skyter fra langt hold. Nydelig satt av angrepsspilleren! Drømmesekunder for Frisk Asker!

07.03: Mål til Frisk! Bobby MacIntyre med eliteseriens nye toppscorerhjelm bryter pucken rett foran Vålerenga-buret, spiller nydelig sammen med Endre Medby, slik at Vålerenga-keeperen blir svimmel. MEdby får til slutt avslutte enkelt i mål. 

05.00: Frisk har enda ikke hatt et skudd i kampen. Det er en jevn åpning på kampen, men Vålerenga er hakket bedre i åpningen. 

02.16: Kampens første mulighet går til Vålerenga, når Fredrik Bjørndal mister pucken i midtsonen, men skuddet fra Vålerenga går rett på Dahlberg. 

00.00: Pucken droppes og Frisk Askers første kamp i nye Jordal Amfi er i gang!

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.