Skip to main content

Følg Frisk Asker – Manglerud Star her

Frisk Asker tar imot Manglerud Star i Askerhallen. Her fra ett av oppgjørene i fjorårssesongen. 

Foto: KNUT BJERKE

Frisk Asker tar imot Manglerud Star i Askerhallen for sesongens femte kamp. Den kan du følge her. 

Frisk Asker – Manglerud Star (MS): 4-2 (2-1, 1-1, 1-0)

Det har vært en strålende sesongåpning for Frisk Asker. Laget ligger på fjerdeplass i Eliteserien, med kun ett tap. 

I kveld tar de imot Manglerud Star, et lag som tidligere har ligget like over kvalifiseringsplassene i ligaen, men som før årets sesong har forsterket laget sitt med blant annet landslagskeeper Lars Haugen. 

Frisk sliter med flere spillere ute med skadet. Thomas Valkvæ Olsen (hamstring) og Erik Beier Jensen (skade i foten) har ikke spilt en kamp så langt i sesongen. Veteranen Fredrik Lystad Jacobsen sliter fortsatt med en vond skulder og Sondre Bolling Vaaler er heller ikke klar til kamp etter en kneskade han pådro seg under trening. 

Henrik Fayen-Vestavik starter kampen i mål, mens Nicklas Dahlberg er henvist til benken. 

For Manglerud Star starter Ole Julian Bjørgvik Holm, som nylig ble draftet av NHL-klubben Columbus Blue Jackets. 

Følg kampen her:

60.00: Kampen er over og Frisk rir i land nok en trepoenger i Askerhallen! 

58.00: Manglerud har tatt ut Haugen. Åpent bur. 

54.18: Frisk rir av stormen og er fulltallige igjen. Fortsatt 4-2 i Askerhallen!

53.40: Så langt gjør Frisk en god jobb. Manglerud trykker på, men Vestavik og forsvaret står imot enn så lenge. 

52.18: Nå er Frisk i trøbbel. Med både Geheb og Frøshaug i utvisningsboksen må de stå i mot fem mot tre. 

46.13: Det blir for få på isen for gjestene og nok en gang er det Hampus Gustafsson! Svenskens andre for kvelden. Han er så kald når han venter og venter før han fyrer knallhardt forbi Lars Haugen! Bobby MacIntyre med nok en målgivende pasning til Gustafsson!

45.43: Nok en utvisning til Manglerud når Christer Simonsen får to minutter for høy kølle. fem mot tre utpå isen i drøye minuttet nå!

45.06: Unge Fredrik Bjørndal er sterk når han kjemper seg forbi Mangleruds Joachim Engebråten Hermansen. 18-åringen får løsnet et skudd, men blir også hektet fra Hermansen. Overtall Frisk. 

44.17: Manglerud har åpnet perioden best og tester Fayen-Vestavik ved et par anledninger, men det er Frisk som åpner med periodens største sjanse når Eskil Wold får testet Lars Haugen ved to anledninger. Ingen mål til noen av lagene.

40.00: Da er tredje og siste periode i gang fra Askerhallen!

Andre periode: 

40.00: Det gjør de ikke og Frisk leder i det 2. periode er over. 12-11 i skuddstatistikken etter to perioder, men det er 24-22 i favør Manglerud når det gjelder skudd gjennom hele kampen. 

39.10: Frisks Magnus Geheb må i fryseboksen for slashing. Skal Manglerud få utlignet i løpet av periodens siste minutt?

35.45: God mulighet for Manglerud! En Manglerud-spiller mottar pucken like foran Fayen-Vestavik, men sisteskansen er med på notene og redder greit. 

31.34: Så reduserer Manglerud! Et skudd går gjennom mye trafikk foran Fayen-Vestaviks mål, og pucken ender til slutt hos Joachim Engebråten Hermansen, som setter inn reduseringen. Dommerne må se over situasjonen på video, men dagens dommertrio lander på scoring til Manglerud!

30.04: Enda en Frisk-scoring! Og denne gangen er canadiske MacIntyre sist på pucken, mens Hampus Gustafsson er nest sist på pucken. Canadieren venter på bakerste stolpe og når pucken nærmest lander på køllebladet er han sikker som banken. 3-1 til Frisk.

28.52: Frisk er fulltallige. Manglerud skapte ikke det helt store i overtallet. 

26.52: Utvsning til Frisk Asker! Bobby MacIntyre treffer en Manglerud-spiller i ansiktet med køllen sin. Overtall til gjestene!

24.19: God mulighet til Frisk! Granholm skøyter gjennom forsvaret til Manglerud, får skutt, men blir hektet. To minutter på Mangleruds Joachim Lunde Hermansen. Skuddet reddes forøvrig av Haugen.

21.17: God mulighet for Frisk Asker. Victor Björkung legger pucken fint inn til Mikael Dokken, som ikke klarer å sette pucken forbi Lars Haugen.

20.00: Kampen er i gang igjen, og nok en gang vinner Hampus Gustafsson droppen for Frisk. 

Første periode: 

20.00: Perioden er ferdig. En jevnspilt periode med gode muligheter til begge lag. 

19.35: Måål til Frisk og det er Elitesereiens toppscorer Hampus Gustafsson som gjør det! Bobby MacIntyre gjør en enorm jobb i forkant av målet, og leverer en strålende målgivende når han kjemper seg forbi MS-spillerne og legger pucken nydelig til Hampus Gustafsson.

19.03: Vært jevnspilt de siste minuttene. Gode muligheter til begge lag, men både Haugen og Fayen-Vestavik holder stand. 

15.08: Utligning for Frisk! Og MS-benken er ikke fornøyd etter at en av deres spillere kolliderer med dommer på et returløp. Noe som fører til at Frisk plutselig er gjennom tre mot en. Den misbruker ikke laget og Frisks Viktor Granholm setter elegant inn 1-1.

13.50: Kjempesjanse til MS i undertall! Får skutt fra nært hold på Fayen-Vestavik, men keeperen redder første forsøket og returen går over mål fra nært hold. 

11.59: To sekunder før utvisningen til Björkung er over, får Manglerud Stars Petter Andresen to minutter for hekting. Overtall Frisk! (om to sekunder)

09.01: Tominutter på Frisk Askers Victor Björkung for en krysstakling. Nytt overtall for Manglerud Star.

08.50: Aiaiai! Så er det en keeperblemme fra Henrik Fayen-Vestavik! Joachim Lunde Hermansen skyter rett på sisteskandsen, men Fayen-Vestavik gir en enkel retur, som plukkes opp av Hermansen. Angrepsspilleren setter enkelt inn 0-1!

06.02: Frisk blir tatt med for mange spillere på isen. Viktor Granholm i utvisningsboksen i to minutter.

05.34: Lagene er fulltallige. Frisk skaper et par gode muligheter, men får ikke hull på Haugen. 

03.36: Manglerud Stars Tord Thoresen får tominutter for hekting.

03.30: Kjempesjanser til Frisk! Hjemmelaget peprer Lars Haugen i MS-buret med skudd. Først Mats Frøshaug, så Mikkel Seiergren Christiansen og deretter Fredrik Bjørndal. Landslagskeeperen er med på notene.

00.00: Og vi er i gang! Frisks Hampus Gustafsson vinner droppen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.