Skip to main content

Dokken klar for retur til Frisk Asker

TILBAKE: Mikael Dokken returnerer til et høytsvevende Frisk Asker-lag. Her fra en kamp mot Kongsvinger i 2015.

Mikael Dokken (30) vender tilbake til Frisk Asker etter et opphold i Lørenskog og Storhamar.

Ti år etter at han gjorde sin debut for Frisk Askers seniorlag, er Mikael Dokken tilbake i klubben.

I 2016 gikk han til Lørenskog, og gikk til Storhamar kort tid før sluttspillet i 2018. Forrige sesong spilte han 46 kamper for laget som til slutt tapte finaleserien mot Frisk Asker.

FRA ARKIVET: Mikael Dokken aner ikke hvorfor kjendisene heier på han

Dokken har nærmere 270 kamper for klubben, og sportslig leder Nicolay Sørensen derfor at klubben henter hjem en av sine egne.

– Det er helt i tråd med vår visjon om å hente tilbake gamle Asker-gutter. Han er den type spiller vi trenger nå, etter at Cato Cocozza valgte å legge opp. Vi trenger en spiller som er litt guffen å møte, sier Sørensen.

Dokken scoret to ganger mot Frisk Asker i finaleseriens seks kamper.

– Vi registrerte at han var litt «kjekkas» i omtalen av Frisk Asker før sluttspillet, men det tåler vi. Den offensive holdningen trenger vi, sier Sørensen.

Dokken har signert en treårskontrakt med Frisk Asker. Noen år før debuten for Frisk Askers seniorlag, kom han til klubben gjennom NTG-systemet. Han har tidligere spilt CHL for Lørenskog og Storhamar. Dokken har 495 kamper i den norske eliteserien.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.