Skip to main content

Blir Frisk Asker-spiller i fire nye år: – Kunne fått bedre betalt andre steder

Hampus Gustafsson har signert en ny lang kontrakt med Frisk Asker.

Hampus Gustafsson har signert en ny lang kontrakt med Frisk Asker. 

Foto: KARL BRAANAAS

Hampus Gustafsson (30) har skrevet under på en avtale som binder han til Frisk Asker i fire nye år.

Dermed har svensken skrevet under på en kontrakt som binder han til Asker-klubben ut 2025/26-sesongen.

– Med denne signeringen har vi sikret langsiktighet med en av våre aller viktigste spillere, både på og utenfor isen, sier Christian Haune i sportskomiteen til klubbens hjemmeside.

Gustafsson kom til Frisk Asker i midten av 2018/19-sesongen. Da kom han fra Fredrikstad-klubben Stjernen. Før det hadde han tre sesonger i Storhamar. Han spilte også én sesong i Stjernen i 2011/12. Han har tidligere spilt i svenske, canadiske og én fransk klubb.

Kunne fått bedre betalt

– Jeg er utrolig glad for at vi har blitt enige om denne kontrakten. Jeg har følt meg som hjemme i Frisk Asker siden den første dagen jeg kom hit. På de tre og et halvt årene har vi vunnet både NM-gull og seriemesterskap og det har vært fantastisk, sier Gustafsson og fortsetter:

– Likevel føler jeg sterkt at vi har enda mer å gi og fortsatt et stort potensial for utvikling, sier han til klubbens hjemmeside.

– Jeg vet godt at jeg kunne fått bedre betalt andre steder, både i Norge og utlandet. Men det er videre utvikling i Frisk Asker som er viktigst for min del. Min rolle i laget har blitt større med årene, og ikke bare på isen og produksjon av målpoeng, sier han. 

– Hampus (Gustafsson) er en av de viktigste lederne i laget vårt, og jobber alltid hardt og smart over hele banen. Han tar meg seg et herlig konkurranseinstinkt både i kamp og i treningshverdagen, og er sånn sett en type som virkelig er med å heve nivået i gruppen hver eneste dag, sier Frisk-trener Jan André Aasland.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.