Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Barket sammen allerede etter elleve sekunder: – Ikke planlagt slåsskamp

AMPERT: Det var tidvis ampert i den fjerde finalekampen mellom Frisk Asker og Storhamar. Her skiller dommerne Frisk Askers Anders Bastiansen og Storhamars Victor Svensson etter en slåsskamp allerede etter 11 sekunder av kampen.

Anders Bastiansen og Victor Svensson røk i tottene på hverandre like etter at pucken ble droppet torsdag kveld.

FRISK ASKER-STORHAMAR 1-5 (2-2 i kamper)

Det begynner for alvor å lukte svidd av årets finaleserie, og etter fire kamper på åtte dager begynner spillerne å bli godt kjent – på godt og vondt.

Kun elleve sekunder tok det, før den første slåsskampen brøt ut i Askerhallen torsdag kveld. Anders Bastiansen og Storhamars Victor Svensson fikk hver sin utvisning for roughing, og like etter barket Christian Kåsastul sammen med gjestenes Robin Dahlstrøm.

Frisk Asker-kapteinen avfeier at det var et planlagt stunt, og forteller at han ble taklet i ryggen under den første droppen.

– Jeg vinner droppen, og så får jeg en krysstakling i ryggen like etter. Jeg tar igjen, og skjønte ingenting da jeg plutselig fikk to minutter mer utvisning enn han, sier Bastiansen, som fikk 2+2 minutter for seansen som fulgte.

Svensson slapp unna med 2 minutter.

– Det var ikke noe vi hadde avtalt på forhånd, for å si det slik. Det er utrolig spesielt at jeg får mer enn han i den situasjonen, sier Bastiansen.

 

SLO FRA SEG: ... også Frisk Askers Christian Kåsastul havnet i bråk etter den første droppen. Her i kamp mot Storhamars Robin Dahlstrøm.

Påskeferien avlyst

Torsdagens tap gjør at det blir en ny kamp i Askerhallen mandag, hvor vinneren av lørdagens kamp på Hamar får muligheten til å ta gullet. Er lagene like langt etter mandagens kamp, spilles den syvende og siste kampen på Hamar dagen før Skjærtorsdag.

– Påskeferien har vi avlyst for lenge siden, så det er ikke noe å tenke på, sier Bastiansen, som omtaler finaleserien som en «berg- og dalbane».

– Man vinner en kamp og er litt der oppe, før man taper neste og falller ned igjen. Det er slik disse seriene ofte blir, og akkurat slik det var mot Lillehammer og Vålerenga. Fordelen da er at vi har erfaring med det, sier Bastiansen.

Frisk Asker har spilt 17 kamper siden 7. mars.

Nå venter to nye kamper, Hamar på lørdag og Askerhallen mandag.

– Storhamar er nok favoritter her, med to hjemmekamper. Likevel vet vi at vi kan vinne der oppe, og på ørdag kan vi vippe det vår vei igjen, sier Frisk Asker-trener Jan André Aasland.

FRISK ASKER-STORHAMAR
Les flere artikler