Skip to main content

Løypebasene hylles på Facebook

Løypebas Espen Valdar mener de har gjort en bra jobb etter sesongens omstendigheter. Han og de andre løypebasene er nå skikkelig motivert for en like god innsats til neste år.
FOTO: PRIVAT

Espen Valdar og de andre løypebasene i Bærum kommune delte et litt vemodig budskap på Facebook – ble hyllet av bæringene.

En mild vinter har ikke gjort arbeidet til løypebasene Jarle Martinsen, Geir Solbrekken og Espen Valdar enkelt. 

Likevel har de klart å holde liv i marka fra styrehuset på løypemaskinene, og sørget for at bæringene har fått en god dose med skiglede denne sesongen – og responsen fra folket har vært overveldende. 

– Det har bare tatt helt av, utbryter Espen Valdar, som torsdag delte det som egentlig var en litt vemodig melding på Facebook. 

Gir seg for sesongen

Grunnet koronaepidemien er nemlig han og én av kollegene tatt ut i en beredskapstropp som skal jobbe for legevakten som sjåfører og å bistå med andre oppgaver – og de steg ned fra løypemaskinen for siste gang denne sesongen. 

Men istedenfor skuffelse og frustrasjon har folket vært utelukkende positive, og innlegget har i skrivende stund over 260 reaksjoner og 50 kommentarer med lovord og støtteerklæringer. 

– Folk har forståelse for at vi må hjelpe til med viktige samfunnsoppgaver, men at det skulle være så mye positivt overrasker. Det er hyggelig, og det betyr vel at vi har gjort noe riktig, vi har fått til mye bra med tanke på at det var en såpass dårlig vinter, sier Valdar.

Løypebasene i Bærum kommune, Jarle Martinsen, Geir Solbrekken og Espen Valdar, hylles på Facebook etter at to av dem har parkert for sesongen. 

FOTO: PRIVAT

Oppdaterer på Facebook

Valdar forteller at de positive tilbakemeldingene motiverer ham til å fortsette å holde skigåerne oppdatert fra skisporene til neste år også.

Han har nemlig delt video, bilder og info om skiføret mens han har vært ute å preppet løypene denne sesongen – til stor glede for mange. 

Valdar forsikrer om at årets skisesong ikke er over riktig enda, og at én av løypebasene fremdeles er i tjeneste ute i skisporene. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.