Skip to main content

Julie (26) fra Bærums Verk kan bli årets turjente

I SEMIFINALEN: Julie Bjanes er én av 15 jenter som er i semifinalen i kåringen av årets turjente 2017.

Hun tilbringer mye tid på lokale topper. Nå kan Julie Bjanes bli årets turjente 2017.

Hun er nominert på grunn av sin Instagramprofil, hvor hun legger ut bilder fra sine mange turer både lokalt og andre steder.

– Det som skiller meg ut er at jeg liker å ha det litt gøy med dette. Jeg tar ofte bilder i kjole uansett hvor mange minusgrader det er, finner noe å klatre i, står på hendene eller noe annet gøy, forteller hun.

Julie er nå blitt stemt videre til semifinalen i konurransen som arrangeres av turjenter.no, hvor hun konkurrerer med 14 andre jenter.

– Jeg legger ut bilder av turer jeg går for å inspirere til å få folk ut og ha det gøy. Jeg tilbringer mye tid på lokale topper som Kolsåstoppen og Skaugumsåsen, og reiser også ofte rundt i landet vårt på jakt etter nye utsikter, forteller hun.

 

TRIVES LOKALT: Her er Julie på Kolsåstoppen.

Siste runde

Siste stemmerunde er nå hvor 5 jenter skal videre til finalen hvor en jury bestemmer vinneren. Denne runden avsluttes mandag 22. januar og finalen er 26. januar.

Her kan du stemme på vår lokale kandidat Julie

– Jeg var mye på tur med mammaen min da jeg var yngre. Nå som voksen så er det terapi for meg, sier hun.

Julie nyter å få trene, være aktiv og ha det gøy utendørs uten masse folk rundt seg.

– Det handler for meg om å nyte nye utsikter og høydemeter i fred og ro alene eller med datteren min. Det gir meg så ekstremt mye og jeg tror ikke jeg hadde klart meg uten utendørslivet, erklærer hun.

 

 

Les flere artikler