Skip to main content

Utsetter lokalt Ingebrigtsen-løp

Arrangøren av Rekordløpet forventet cirka 2.000 deltagere i året Rekordløp. Bildet er fra Fornebuløpet 2019.

Arrangøren av Rekordløpet forventet cirka 2.000 deltagere i året Rekordløp. Bildet er fra Fornebuløpet 2019.

Foto: EVA GROVEN

Rekordløpet 2020 skulle ha nærmere 2.000 deltagere, deriblant Henrik Ingebrigtsen. Nå er løpet utsatt til 11. april.

13. september skulle Rekordløpet 2020 bli arrangert i Spikkestad gater. Flere store friidrettsprofiler som Henrik Ingebrigtsen og Karoline Grøvdal skulle delta, samt nærmere 2.000 andre ivrige løpere. 

Til Røyken og Hurum Avis forteller lederen i ROS friidrett Iver Hole, at løpet blir utsatt til 11. april. 

– Det er dessverre ikke mulig for oss å gjennomføre dette med de restriksjoner som er rundt koronasituasjonen nå. Vi ventet ca. 2 000 utøvere i tillegg til publikum rundt løypa på Spikkestad, og det sier seg selv at det ikke lar seg gjennomføre med situasjonen vi har i dag, sier Hole.

Stjernene kommer

Til tross for utsettelsen kan Hole bekrefte at både Ingebrigtsen og Grøvdal tar turen til Spikkestad i april. 

– Vi håper at situasjonen da er slik at vi kan gjennomføre Rekordløpet. Både Henrik Ingebrigtsen, Sondre Nordstad Moen og Karoline Grøvdal har allerede meldt sin ankomst den 11. april, og ikke minst skal barneløpet gå som planlagt, sier Hole.

Rekordløpet er det største kommersielle arrangementet og TV-produksjonen i Asker under kulturåret 2020, med 2 000 deltagere og mellom 600 og 1 000 barn i barneløpet.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.