Vi er helt sikkert alle opptatt av at barn og unge holder seg i aktivitet og at de har ett sted å gå. Så jeg lurer på hvor dere planlegger at de skal gjøre av seg.

Hvor skal de danse, svømme, spille håndball og fotball, og alt mulig annet de måtte trenge for å bygge samhold og selvtillit?

Hvor skal de få en ungdomsklubb for også de som kanskje ikke føler seg hjemme i idretten men ønsker ett positivt tilbud i hverdagen?

Dere legger nå opp til at medlemsmassen i Snarøya Sportsklubb skal bli på størrelse med ØHIL men uten å legge til rette for det. Kapasiteten på kunstgress, is, basseng og hall er allerede sprengt. Hvor kommer det nye arenaer?

Les mer på budstikka.no/debatt

11’er bane så ungdommene kan spille serie? Turnhall så de kan trene og arrangere konkurranser på hjemmebane? Mer plass til håndball og all annen form for idrett og aktivitet som bidrar positivt?

Ut i fra Bærum kommunes klimamål, så er det veldig trist at dere nå bestemmer at en veldig stor andel av Fornebus fremtidige barn og unge må kjøres til andre klubber i Oslo/Bærum for å få mulighet til å trene eller være med på andre positive aktiviteter.

Igjen, kjære folkevalgt, hvor skal barna og ungdommen gjøre av seg?

Vær så snille og tenk dere godt om nå!