Mande Sayouba – Stabæk

Keeperen fra Elfenbenskysten kom til Stabæk for snart tre år siden. Han har siden markert seg som en av eliteseriens mest lovende keepere. Kan sannsynligvis regnes som egenutviklet ved sesongstart.

Håkon Skogseid – Viking

Fikk med seg én kamp i Stabæks storhetsperiode før han gikk til Notodden og deretter til Viking. Spilte 13 kamper for Stavangerklubben i fjor. Står nå uten kontrakt.

LES OGSÅ: – Klubben har lyst til å satse på oss 

André Muri – Vålerenga

Midtstopperen kom til Stabæk fra Asker da han var 17, men gikk til Vålerenga etter nedrykket i 2004. Der har han stort sett spilt fast frem til en skade satte han på sidelinjen mesteparten av fjorårssesongen.

Morten Skjønsberg – Stabæk

Midtstopperen er nærmest en legende i Stabæk med 229 kamper, seriegull og cupgull for blåtrøyene. Gikk til Norrköping i 2012, men kom tilbake til barndomsklubben midtveis i fjorårssesongen.

LES OGSÅ: Slik vil de jobbe for å finne talenter født sent på året

Jørgen Skjelvik – Rosenborg

Venstreback som ble spådd en stor fremtid i Stabæk. Regjerte på juniornivå, men slo aldri gjennom i klubben. Gikk til Sverige før han kom tilbake og etablerte seg i Rosenborg.

Daniel Granli – Stabæk

Slo igjennom i 2013, og spilte nesten halvparten av kampene for Bærums-klubben i fjor. Har vist stor utvikling og kan forventes å få enda mer spilletid i år.

Herman Stengel – Vålerenga

Er ifølge Ingé Andre Olsen et av de største talentene som noensinne har vært i Stabæk. Midtbanespilleren kom til Stabæk som 13-åring og fikk trene med både Manchester United og PSV Eindhoven. 24 kamper for Vålerenga i 2014.

Anders Trondsen–Stabæk

19-åringen kom fra Lillehammer i 2012 og har siden fått imponerende 55 kamper for Stabæk. Ble omskolert til venstreback i fjor, men ønsker å kjempe seg tilbake til midtbanen.

Mikkel Diskerud–Rosenborg

Multitalent som markerte seg i flere idretter før han slo igjennom med flere perlescoringer for Stabæk i 2010. Gjenforent med treningskamerat Jørgen Skjelvik i Rosenborg fjor. Har nå signert for New York City.

Franck Boli–Stabæk

Skal være Stabæks heteste salgsobjekt. Kom til Stabæk for tre år siden og regnes som egenutviklet.