Skip to main content

Zara snudde for Stabæk

Zara Jönsson scoret ett mål da Stabæk slo Hønefoss 3–1.

Zara Jönsson scoret ett mål da Stabæk slo Hønefoss 3–1. 

Foto: Knut Bjerke

Zara Jönsson trengte bare sekunder på banen for å score. Dermed snudde Stabæk hjemmekampen mot Hønefoss. 

STABÆK – HØNEFOSS 3–1 (0–0)

– Det var deilig å få inn et mål, så ser vi at det løsner, smiler Zara Jönsson. 

Forrige lørdag vant Stabæk 2–1 på bortebane mot Øvrevoll Hosle og ledet dermed 1. divisjon med tre poeng på naboene. Sent fredag kveld kom Hønefoss på besøk på Nadderud. 

Det var gjestene som tok ledelsen etter 52 minutters spill ved Synne Kristine Hamborg. Ti minutter senere kom Zara Jönsson innpå for Stabæk. Innbytteren hadde vært på banen i et minutt da hun utlignet til 1–1.

– Vant fortjent

Da løsnet det for Stabæk-kvinnene. Kvarteret før slutt sendte Melissa Bjånesøy hjemmelaget foran med 2–1. I sluttminuttene scoret Bjånesøy sitt 11. mål for sesongen og fastsatte sluttresultatet til 3–1.

– Jeg synes vi gjør en god 2. omgang. Vi har kontroll på alt egentlig, og vant fortjent, oppsummerer Jönsson.

Torsdag hadde hun en kjenning på forsiden av det ene låret under trening.

– Selvfølgelig er det kjempedeilig å komme innpå og kunne bidra. 

– Ydmyke

Stabæk-spissen som står med ni mål så langt i år mener Stabæk er blitt mye bedre til å holde roen og troen selv om de ligger under. Og selv om det begynner å se veldig lovende ut med tanke på opprykk har kun knottene godt plantet på gresset. 

– Vi er ydmyke før hver kamp og konsentrerer oss hver uke. Fortsetter vi sånn så ser det greit ut, men vi vet at alle kamper er tøffe.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.