Skip to main content

Viktig seier glapp for ØHIL

ØHIL og Anja Avdal i den omvendte kampen mot Røa tidligere i sesongen.

ØHIL og Anja Avdal i den omvendte kampen mot Røa tidligere i sesongen.

Foto: TRINE JØDAL

Øvrevoll Hosle fikk med seg ett poeng i toppkampen mot serieleder Røa.

RØA - ØHIL 1-1

Serieleder Røa var ubeseiret i 1. divisjon for kvinner foran lørdagens møte med ØHIL. Gjestene fra Bærum yppet seg, men klarte ikke å stjele med seg alle tre poengene tilbake over Lysakerelva. 

Første omgang ble en åpen affære der begge lag hadde sine sjanser, men det ble likevel målløst til pause.

Det var først etter 62 minutter at kampens første mål kom da Anja Avdal fosset inn i 16-meteren og dundret ballen i mål via tverrliggeren.

Målscorer Avdal rundet 100 kamper for ØHIL i det omvendte møtet tidligere i sesongen da Røa vant 2-0.

I 17 minutter klarte ØHIL å forsvare ledelsen, men etter 79 minutter utlignet Ragne Svastuen på en heading etter en corner.

Røa trykket på de siste minuttene for et vinnermål, men klarte ikke å produsere de veldig store sjansene. Dermed ebbet kampen ut med ett poeng til hvert lag.

Bærums-laget har ikke gitt opp opprykk til eliteserien, men da kan laget neppe avgi flere poeng utover høsten. Etter uavgjort lørdag, er ØHIL nå oppe i 22 poeng etter 12 spilte kamper, syv poeng bak serielederen. Åsane ligger på andreplass med 26 poeng.

Lørdagens kamp skulle egentlig vært spilt 4. september, men ble utsatt på grunn av koronasmitte i ØHIL-troppen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.