Skip to main content

Tett, jevnt og målløst for Asker

MÅLLØST: Det endte målløst for Eivind Dahl og Asker lørdag.

Hverken Asker eller Grorud scoret tellende mål under lørdagens oppgjør, som dermed endte med poengdeling.

ASKER - GRORUD 0-0

– Jeg synes egentlig resultatet er helt greit. Det er en kamp som kan bikke begge veier. De har noen store sjanser, og det har vi også, så uavgjort er greit egentlig, ut fra kampbildet, sier Asker-spiss Eivind Dahl etter kampen mot Grorud.

Asker-Grorud  

Både Asker og Grorud kunne nemlig gjort mål lørdag - og kanskje burde vi fått minst en eller to scoringer også. Aller nærmest var Groruds Elias Hagen, som satte ballen i tverrligger på et mål som var så godt som åpent. I tillegg hadde Grorud ballen i mål to ganger - bare for å se at linjedommer hadde løftet flagget, og scoringene ble annulert for offside.

Også Asker traff treverket, etter en Solberg-avslutning etter corner. I tillegg hadde Fitim Kastrati gode skuddmuligheter, og Eivind Dahl var tideler for sent ute etter et innlegg.

Men målene kom ikke lørdag.

– Dette var en veldig god kamp, mellom to gode lag. Og selv om det endte 0-0, synes jeg det var en underholdende kamp. Begge lag hadde sjanser, sier Asker-trener Kevin Nicol.

– Det var en virkelig tett kamp. Sånn sett kan man si at uavgjort er et rettferdig resultat.

LES OGSÅ: Stabæk møter Elverum, Bærum kan ryke ut etter protest

– Blir bedre

Asker mistet en rekke spillere etter fjorårssesongen. Nicol har tidligere uttalt til Budstikka at det er det offensive som tar lengst tid å få satt i et helt nytt lag.

– Jeg synes man kan se positive ting fra vårt lag, med tanke på å utvikle oss, og å bli bedre, sier Nicol.

– Det handler om å bygge relasjoner og forståelse, men spillerne blir bedre og bedre. Fra et trenerperspektiv er det det man ser etter.  Jeg er fornøyd med de offensive spillerne i dag.

Nicol forteller likevel at han ikke forventer at spillet skal bli fantastisk over natten, på grunn av de mange endringene - men også Dahl opplever at samarbeidet mellom de offensive spillerne stadig blir bedre.

– Ja, jeg synes det funket bedre med Kastrati i dag enn tidligere, så jeg håper vi kan få scoret noen mål snart begge to, smiler Dahl.

HIT, MEN IKKE LENGRE: Asker skapte sine muligheter lørdag, men fikk ikke ballen over streken.

Muligheter før pause

Asker åpnet best, men slapp med skrekken etter ti minutter, da Grorud-ving Oliver Edvartsen fikk et mål annulert for offside.

Askers første gode muliget kom etter et kvarter, da Lars Fuhre vippet ballen fint frem til Fitim Kastrati - som avanserte ti meter sentralt i banen. Men, skuddet fra 18 meter gikk over Grorud-keeperens mål.

Drøyt halvveis i den første omgang fikk Asker corner. Stian Solberg, halvveis vendt vekk fra mål, prøvde en volley. Skuddet var løst, men ballen spratt forbi flere spillere, traff stolperoten og spratt ut igjen.

Like før pause skapte Asker to brukbare muligheter. Først fikk Kastrati en ny skuddmulighet - men igjen gikk skuddet over mål.

Så slo Sivert Westerlund gikk et godt innlegg langs bakken, men Dahl var akkurat for sent ute med tanke på å dytte ballen i mål.

LES OGSÅ: Målløst for Asker

Kjempesjanse

Etter pause slet Asker med å etablere spill som kunne gi farligheter foran Groruds mål.Grorud tok mer over kampen, og fikk et mål annulert for offside etter 70 minutters spill.

Snaue ti minutter senere skulle kampens største sjanse komme. Grorud-innbytter Faysal Ahmed driblet seg inn i Askers sekstenmeter, og dyttet ballen til Elias Hagen - som på omtrent åpent mål smalt ballen i tverrliggeren.

Asker løftet seg noe det siste kvarteret - og Even Bydal satte Groruds keeper på prøve med et langskudd like før slutt.

Skuddet endte dog med corner - og kampen endte 0-0.

KAMPFAKTA

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.