Skip to main content

Taus om mulig gigantbud på Sander Berge

KNYTTES TIL ENGLAND: Sander Bolin Berge nevnes som mulig erstatter for Mousa Dembélé i Tottenham.FOTO: KARL BRAANAAS

Sander Bolin Berge (20) knyttes igjen til internasjonal storklubb. Agenten hans vil ikke kommentere ryktene om at Tottenham er interesserte i Asker-gutten.

– Med spillere av Sanders kaliber vil det alltid bli spekulasjoner, sier Mike Kjølø.

Det har en stund vært spekulert i om Tottenhams Mousa Dembélé drar til Kina i overgangsvinduet i januar. Sander Berge er nevnt som en mulig erstatter for belgieren i Premier League-klubben. Tuttomercatoweb er blant dem som hevder at Tottenham er villige til å by 25 millioner euro for Sander Berge.

– Ingen kommentar! sier Kjølø.

LES OGSÅ: Forventer at Sander Berge selges

Sevilla og Fiorentina

20-åringen spiller i Genk i Belgia. I sommerens overgangsvindu var det konkret interesse fra spanske Sevilla og italienske Fiorentina.

Bekrefter bud på Berge 

– Sist var det konkret. Det passet ikke for Genk og etter hvert vokste det seg frem en god følelse hos Sander også for å bli værende i Genk, sier Kjølø.

Genk leder den belgiske serien med hele syv poeng og er videre fra gruppespillet i Europaligaen.

– Det har vist seg å bli en veldig god høst. Sånn sett har beslutningen vist seg å være god. Så får vi se hva som skjer.

 

- Vil være veloverveid

Sander Bolin Berge slet med en hamstringskade gjennomvinteren 2017 og våren 2018. Han står så langt med 12 A-landskamper for Norge. Den siste av dem borte mot Kypros 19. november og Asker-gutten er nå i toppslag igjen.

– Det tok litt tid å finne timingen i spillet sitt igjen. Han er absolutt tilbake der vi kjenner ham, virker enda rappere i steget og ser bra ut, sier Kjølø som ikke vil kommentere om klubbene som tidligere har vært nevnt fortsatt er interesserte.

– Det blir ingen forhastede beslutninger hverken fra klubben eller vår side om Sander. En eventuell overgang vil være veloverveid enten det skulle bli nå eller til sommeren.

 

Les flere artikler