Skip to main content

Stortap for ØHIL: – Nå blir det en seig sesong

Det ble ingen lystig opplevelse for ØHILs damer da de tok imot Åsane på Ferd Arena søndag ettermiddag.

Foto: Eva Groven

ØHIL hadde hverken tapt en fotballkamp eller sluppet inn et mål så langt i sesongen. Mot Åsane ble det stygge sifre for hjemmelaget. 

ØHIL – Åsane: 1–3 (0–1)

Øvrevoll Hosle (ØHIL) har sett utilnærmelige ut i 1. divisjon så langt i år og sto med full pott og null baklengsmål etter tre serierunder, men da Åsane tok turen til Hosle fikk hjemmelaget det tøft. 

– Vi møter ikke opp og det skuffer meg. Vi hadde en kampplan hvor vi skulle krige, men vi møter rett og slett ikke opp. Det må jeg finne ut av hvorfor skjer, forteller ØHIL-trener Kjølv Eidhammer. 

Etter et kvarters spill sprakk nullen for ØHIL. Et hjørnespark endte hos Åsanes Milena Kokosz, som skjøt ballen i mål bak keeper Klara Thorsrud Sporsem. For første gang denne sesongen måtte Sporsem plukke ballen ut av nettmaskene bak seg. 

– Vi håndterer ikke den dårlige starten vi får. Jeg skjønner ikke hva som skjer. Nå blir det en seig sesong når vi allerede begynner å avgi poeng og topplagene drar fra oss. Da må vi slå topplagene for å kunne rykke opp, konstaterer en tydelig skuffet hovedtrener. 

Etter pause raknet det helt for ØHIL. Først doblet gjestene ledelsen, før de drøye ti minutter før slutt satte kampens tredje mål. Like før slutt fikk ØHIL et trøstemål ved Christiane Jansch. 

 Dermed tapte Hosle-klubben dyrebare poeng i kampen om opprykk til Toppserien. 

Stabæk vant

ØHILs storesøster og naborival, Stabæk, har fått en forrykende start på årets sesong i 1. divisjon. Lørdag vant de 2–0 over Hønefoss, og har dermed vunnet samtlige av sine kamper så langt i sesongen. 

Stabæk, som rykket ned fra Toppserien før årets sesong, uttalte før sesongen at det ville være en skuffelse om de ikke vant samtlige kamper i årets 1. divisjon. Så langt står de med full pott og 13–1 i målforskjell. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.